(30-04-2026 14:44:40 отредактировано varganshik)

Тема: Велогараж [Varganshik]

Велогараж [Varganshik] Велогараж [Varganshik]

Мої велосипеди:
ХВЗ Турист, 1979

Spoiler

Вхідним білетом у кроковедичний рух для мене став велосипед ХВЗ Турист 1979 року, тому він мій найулюбленіший. Скільки ми з ним всього пережили...
Частково історію мого знайомства з цим агрегатом можна почитати ТУТ.
Зараз за ті гроші, за які його тоді придбав, точно не купив би та й на вигляд він був так собі. Просто продавець був недалеко від мого дому і я пам'ятаю думку: о, цей руль — спортивний велік img/ap

Таким він був у перший день нашого знайомства:
Велогараж [Varganshik]

Збірка v1.0 експаериментальна з купою дитячих свістопердэлок.
Велогараж [Varganshik] Велогараж [Varganshik] Велогараж [Varganshik]

Крива, а точніше, поради колег з форума img/beard вивели на правильний шлях і з'явилась збірка v1.2. Саме в такому вигляді це був мій вірний коник на всі випадки!
Велогараж [Varganshik] Велогараж [Varganshik] Велогараж [Varganshik] Велогараж [Varganshik] Велогараж [Varganshik] Велогараж [Varganshik]
Велогараж [Varganshik] Велогараж [Varganshik] Велогараж [Varganshik]

В подальшому мені захотілось замінити вузький руль "баран". Встановлення іншого типу руля виявилось настільки приємним і комфортним рішенням, що їзда стала, як турне, а Турист отримав приставку — "Вояж".
Велогараж [Varganshik] Велогараж [Varganshik] Велогараж [Varganshik] Велогараж [Varganshik] Велогараж [Varganshik]

Наразі в процесі нова переосмислена, маю надію, фінальна збірка v2.0...  Далі буде img/thank

Технічка:
Втулка з гальмом барабанного типу SACHS VT5000 (переднє колесо хвз Турист "Вояж").

Турист "Вояж" (1979)

11

Re: Велогараж [Varganshik]

img/ag Приятно наблюдать такое развитие.
Вот жеж видно профи-фотографа img/bj  img/bf

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

img/kefir вітаю з відкриттям місця, де все зібрано до купи.
Я вже і призабув про ваші експерименти з підсіделом. Переглянув, пригадав.

Я рухаюсь, значить я існую!

1

varganshik, вояж-вариант — классный img/ba

Spoiler

Эх как же завидую я всем, кому не надо задирать седло на 25см вверх на туристовских рамах, а соотвественно можно экспериментировать с любыми выносами и рулями, да и проекция точки приложения массы максимально далеко от задней оси находится img/rolleyes

6

Фото з наших ПВД img/ba  img/be

3