Re: "Ластiвка" (Украина 2005 р), Сура-2 (1981), Украина В — 134 (1969)..
Sedoy-K, ну як так завжди регулюю втулку.
|
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → "Ластiвка" (Украина 2005 р), Сура-2 (1981), Украина В — 134 (1969)..
Sedoy-K, ну як так завжди регулюю втулку.
Доброго дня колеги
Загалом обкатав я Торпедо з модернiзацiями (шайбою в коронi) як запропонував колега Констянтин. Усе чудово, тормоз в нормi. Дякую! 
Причина того що нутрощi Торпедо з часом розходились також банальна, як завжди. Коли збирав цей велосипед не завернув увагу на болт що крiпить тормозний важiль. А вiн то був значно меншого дiаметру за отвiр у важелi.. Як результат за кiлька десяткiв нажимiв на тормоз контровка летiла (малий конус був розкручений).Причому летiла хитро, люфт нiбито в нормi, a от конус уже зiрвався... Я то думаю що спочатку усе добре, а потiм тормоз летить... Поставив в отвiр тормозного ричага ролик з ланцюга тимчасово, думаю десь знайти зробити болт пiдзодящий до хомута i ричага по дiаметру.
Я то думаю що спочатку усе добре, а потiм тормоз летить...

Короче, вместо ремонта "усовершенствовали" 
Болтик М6 с гайкой проблема?
При чому тут
малий конус був розкручений
? Розкручувалася контргайка.
Ось при торможении туда-сюда немного ходит, расконтрилась втулка, а там уже — как пойдёт 
Sedoy-K, звiсно причина лишнiй люфт, дiагноз точний.
kisa, а шайба точно лишньою не буде, втулка стала якоюсь гармонiчнiшою. Цi Торпедо дуже рiзняться мiж собою, навiть при одинакових характеристиках якостi, десь та корона люфтить трохи бiльше (особливо на ТТХ не впливае) але на ходу уже не так...
Ну да, если у Вас там спиральки работали на такой грани, что им хватало для срыва вот этой проблемы с расконтриванием. Чаще вижу, что люфт колеса под сантиметр по ободу, а оно всё равно нормально тормозит 
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → "Ластiвка" (Украина 2005 р), Сура-2 (1981), Украина В — 134 (1969)..