Re: Моя вєло хата
По вазі, все це полегшало з 425 г до 360 г. Тоб то співмірно з СШ, але навіть в руках на порядок твердіше виглядає.
leonyar, з коліром є два варіанти, але це пізніше, коли велосипед почне складатися.
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Моя вєло хата
Страницы Назад 1 … 24 25 26 27 28 … 118 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
По вазі, все це полегшало з 425 г до 360 г. Тоб то співмірно з СШ, але навіть в руках на порядок твердіше виглядає.
leonyar, з коліром є два варіанти, але це пізніше, коли велосипед почне складатися.
Это хорошо. На тех же трековых СЗ спринтерских обод той же толщины стенки, что и на стартоне — 1 мм. И только на Метеоре, который содержит кучу шоссейных запчастей и признаков, ибо предназначен для гонок преследованием, по книге обода более лёгккие — со стенкой 0,75.
Евгений76, вперше таке бачу, це передня чи задня під фрівіл?
Передня, Quando типу під фікс. В моєму випадку під трек.
Евгений76, виходить бракована. В іншому фланці насвердліть круглих отворів, буде спєцзаказ єдина і неповторна
Воно то ясно що бракована. Але хтось її ж відправив. Шайтан
Насверлить круглых отверстий и доработать надфилем/напильником по имеющемуся образцу.
Евгений76,
Бракоделы!
Є можливість поміняти?
Евгений76, модель втулки в студію! (ціну ж назвали демпінговою. Де і за скільки можна розжитись? Для деяких проектів можна і несвердлені фланці залишити)
197 грн, а от магазин трохи пізніше.
Страницы Назад 1 … 24 25 26 27 28 … 118 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Моя вєло хата