Re: Гоночна Україна
Быть кавер-версии сего дрынолёта на шибких тропах подмосковья))
|
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Гоночна Україна
Быть кавер-версии сего дрынолёта на шибких тропах подмосковья))
Arioh, я на туринга поставив широкий алю райзер ZOOM майже прямий, гріпси шириною по 20см намотав з шосейної обмотки. Вийшло три хвати: широкий (більше навантаження на внутрішні частини кистей) і вузький (більше навантаження на зовнішні) і проміжний (рівномірне навантаження на кисть). Такий варіант мені дуже подобається, руки змінюють хвати якось підсвідомо.
Вот якраз ідеально підібрав сьогодні руль і сідло:
Цей руль зручніший, і ручка тормозна норм стає на ньому на тому другому занадто відтопирена, тяжко дотягуватись до неї.
А барабанний тормоз зашибісь для фікса виявився, на спусках коли ноги вертольотом летять, підторможувати плавно можна, від клішів нереально такої модуляції добитись
Взагалі на цьому велі чим більше їжджу тим більше пре, для бруківки, вбитих доріг і бездоріжжя ідеальний телепортатор. Якось куплю спідометр, інтересно крейсерську швидкість по трасі заміряти, по відчуттях не помаліше як на сінглотуристі на 28-32 покришках.
До речі барабанна фіксовтулка всередині в ідеальному стані, стидно признатись тільки сьогодні до мене дойшло, шо я перебирав не її, а похожу втулку під фрівіл
Повезло шо всередині смазка була і конуса підшипники дорожки в ідеальному стані.
Сепаратори чи то латунні чи то бронзові, я в металах нуб повний, на вигляд неубіваємі, думаю на насип можна не переводити. Правий конус закручений на вісці до упора як на торпедах і впирається пильником який суцільний з конусом в пильник який запресований в втулку, забув сфоткати на словах тяжко пояснити нормально, короче контрити її треба тільки з одного боку.
Рама 78-го, вилка Хочу Знать, но вроді тоже з кінця 70-х, були остатки наклейок з козаком на ній.
Добився нарешті від України балансу між швидкістю і комфортом, а то вже реально дістало її мучити.
Ну їх нафіг ті 630 колеса там і обода і покришки затонкі для дорожника, по асфальту то легше біжать але на бруківці, ямах і тротуарі трясе ппц, так шо вернув все як було. Поставлю їх на короткий євротуринг краще, а з мінськом Хочу Знать шо буду робити ше одні колеса на нього лінь збирати, класичний дорожник мені вроді і не сильно треба, а паф рейсер з нього гірший як з України, тяжкий вибір тепер в мене — який 3-й вел лишити мінськ чи стартон.
Поставив вилку від стартона — поки норм, з управлінням все впорядку, без рук спокійно їхав, навіть маневреність виросла сильно. Трохи каретка опустилась але все одно вище як в шосера, ну і саме більше мене здивувало шо перед не став сильно дубовий, я коли на стартон грубі колеса пробував впихнути то ним довбало ше гірше як на тонких. Шкода вилку красити прийдеться(.
Все, Україна в такому вигляді мене повністю влаштовує, єдине шо може задню покришку на слік поміняю, ну і на рахунок сідла все ще думаю чи це чи вузький пружинний брукс. Тепер лишилось нарешті взятись за перепайку шприх і поліровку деталей.
Ну то зрозуміло, що не колбасть кут вилкі дорожний. Хоч і на стартоні не так трясе як може здатися.
За переднім колесом дивитися треба, там місця не багато, чуть завосмерить і вилку терти буде.
Та десь є по півсантиметра з кожного боку, напевно ше покришку задню наперед поставлю вона десь 35-36мм, передня вроді 38-39мм.
Вернув на Україну рідну вилку, стартонівська мені на стартоні більше пригодиться.
Во
. В такому вигляді саме більше подлобається і на ходу і по дизайну.
Надписи і картинки в фотошопі причепив, але думаю в такому піратському стилі робити. Комплектуючі вже 100% не буду міняти (Атвічаю!
). Максимум гріпси деревяні виточити попробую, ну і покришку назад не шиповану поставлю.
А треуголка есть уже? 
Неа, хоча... для фотки можна б було прикупити, десь бачив їх на prom.ua недорого 
Arioh,
А можна фото як на колесі з барабанною влулкою кріплення троса влаштовані.
Вам до сакса? В мене зараз тільки на євротуристі арчерівський барабан стоїть, там трохи інакший зажим троса. А взагалі самопал колхозив, з болтами від кліщів.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Гоночна Україна