Re: Крокодвір

CustoмBicyclь, а вы болтов набрали больше чем на 200 грн.? Если меньше, то через сеть они не отправляют.

ті шайбочки в них декілька разів забирав на складі. так у мене був зіппакетік по чеку, а у всіх інших портянки на А4 і вивозили на тележках до машини, а я в кармані виніс і попензлював на тролейбус

Минуло 3 робочих дні, Металвіс не відзвонили і не відписали.   LjAlex, на сайті жодного слова про мінімальну суму замовлення  img/bk  , я замовив десь на 187.32 грн. На сайті замовлення активне, сьогодні його поновив. "Будєм пасматрєть".

в последний раз тоже не дождался подтверждения и звонка, поехал внаглую и на месте заставил менеджеров найти заказ, оказалось он попал не туда куда надо интересно а куда надо было. так шо да синдром бизнеса по украински махрово процветает

Ну деякі колеса я можу збирати без шайб (в темі про комплектацію коліс написав чому), але хотілося б спробувати впіхнути невпіхуєме (шайби мають 0.3 мм товщини). А для супершприх  img/ag "SLE" я замовив гаєчки м2, поставлю якщо не дико буде виглядати з ними  img/bk  Маю кількарічний досвід їзди на втулці  з тонкими фланцями (шімано 3) і шприхах з нержавійки — жодна не порвалась, але колесо 3 рази протягував до першої тисячі км. SLE брав для переднього колеса з алю-втулкою де фланці 3мм товщини.

CustoмBicyclь, Грамотно подходите. С гаечками коллега Кочегар хозяйственный вел делал. Там — норм. А в Вашем случае  img/bk

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

kisa пишет:

в Вашем случае

Ідеально би стали латунні шайби (0.5 мм товщини)  (або латунні гайки м2  img/bm , нержавійка трохи не ретро). При збиранні буду думати, бо 3 шайби вкупі теж можуть виглядати грубо- тоді вже краще без шайб (переднє колесо менше навантажене).

Гайки портят своим видом не из-за толщины, а из-за шестигранности img/af

Мой гараж

Берется латунная или нержавеющая гайка, надевается на старую спицу и прижимается к работающему точильному кругу так чтобы ее вращало от вращения камня. Через малое время грани будут начисто слизаны.

Пользователь находится в режиме "только для чтения".

Kochegar, и так 72 раза   img/ppc
Уж лучше ножовкой трубочку напилить. Или отложить эти спицы для другой втулки, и добыть подходящие — оно менее затратно будет. 

Мой гараж

kisa пишет:

отложить эти спицы для другой втулки, и добыть подходящие — оно менее затратно будет

Добути правильні шприхи у Саші через інтернет чи телефоном ще той квест  img/bk , по столичному мислите, колего  img/beard

І що ви думаєте? Приміряв я ті шприхи нерж. SLE до втулки з 3 мм фланцями без потаїв- на 1.2 мм головка виступає  img/ppc хоч бісер замість шайб підкладай  img/as Дивує сильно те, що оцинковка їхня має значно коротші загини  img/bn

CustoмBicyclь пишет:

І що ви думаєте?

CustoмBicyclь, я думаю, просто на разных заводах делают img/bk
SLE у нас нету — я для своих аппаратов беру DT или Sapim (и чернуху, и нерж) — загиб головок практически одинаковый.

Только катая на велосипеде — понимаешь, какой все-таки Ростов маленький город : )
Ищу вилку и переднее крыло на МВЗ В-16
Ищу переднее крыло светло-зеленого.... да любого!!!! цвета на Спутник В-39

"Металвіс" відписались, що нержавієчних М2 зменшених шайб нема в наявності, можна під замовлення мінімум 2000 шт  img/as  І я  ...

Spoiler

img/ppc  погодився  img/bm Буду тепер шайбами приторговувати  img/ag

якщо візметесь правильно збирати з шайбами, незчуєтесь як ті шайби гунуть