Re: Крокодвір

дядюшка_зуэ, від 1 до 3-4 шайб може йти тільки на одну шприху. Але 3-4 шайби на шприсі вже гублять естетику, треба пробувати на непарадних велосипедах. А в мене в роботі два проекти, де естетика має бути і там так склалось, що по багато шайб не треба. В найближчих планах три вілсети і пауза на невизначений час. Тобто в загашнику буде валятись мінімум 1500 шайб  img/ag Можливо віддам по собівартості зайві знайомому базарному торгівцю метизами.

Їде з Харкова хромований китайський баран. Випробую його на турингу вкупі з високим виносом. Якщо не сподобається, то зроблю йому обрізання до бико-рога для телепортатора. Правда ще маю новий баран Аванті, але він чорний  img/ap

Не исключено, что эти бараны только цветом и отличаются.

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

img/ppc Обіцяна від "Металвіс" пачка на 2000 нержавіючих шайб М2 так і залишилась обіцянкою- середина квітня давно минула. Знайомий торговець метизами на ринку каже, що навіть не буде пробувати їх собі замовляти, бо пришлють не те що треба (його контактний менеджер по постачанню неграмотна дівиця, котрій на пальцях треба щоразу пояснювати  img/as ).
Ну щож — я місяць! намагався розжитись правильними шайбами під головки шприх, нема то нема -буде без них  img/bk

CustoмBicyclь, в РнД тоже проблема с М2. Минимально, что есть — М3. Так что использую их. Полет нормальный.

Только катая на велосипеде — понимаешь, какой все-таки Ростов маленький город : )
Ищу вилку и переднее крыло на МВЗ В-16
Ищу переднее крыло светло-зеленого.... да любого!!!! цвета на Спутник В-39

Alex67, справа в тому, що нержавіючі шайби М2 звичайні купити легко, але я хотів феншуйні М2 зменшені  img/bk  і з ними проблема  img/ak  Ті шайби мені більше ідеологічно треба, тому шукав акуратного вигляду. А практично маю досвід багаторічного катання на "шімано 3" з нержавіючими шприхами без шайбів (а там пасує по 3 штуки під одну головку ставити- фланці тонкі) і жодна шприха не порвалась.
На одне колесо (де без шайбів було би зовсім неграмотно) замість неправильних "SLE" колега murabel (за що йому  img/thank ) допоміг купити у Саші і вислав правильну нержавійку ( з короткими загинами біля головки ), сьогодні заберу їх з ІнТайму.

CustoмBicyclь, может до попа сходить Вам, или к цыганке img/bj  Что-то все у Вас не складывается со скачиваниями этими деталей из интернета img/bk

Хотя, все мы хотим от торговли странного...

Мой гараж

kisa, так завжди буває коли хочеш зробити краще  img/bk "Горе от ума" ©
А качати з нету основний спосіб в провінції чимось розжитись. От на днях колега Боб ( img/thank ) допоміг з "Барабашово" закупитись, бо на замовлення по мережі я не отримав відповіді.
Так що проблеми не у мене, це укрбізнес такий  img/ag

Spoiler

Столичне мислення заваджає Вам розуміти регіональу ситуацію  img/ag , ой  img/ah  зараз політику пришиють  img/ap

Коллега, на Барабашова Ваш заказ там даже не рассматривался, по той ссылке что давали — только крупный опт., тысяча-две грн для них не деньги (вот такой блин "бизнес"). Мимо рынка езжу регулярно, так что если что надо — пишите, помогу.   

Spoiler

Один из постоянных маршрутов пролегает и мимо Металвиса, в магазин с велосипедом зайти можно. Так что будут нужны еще шайбочки винтики-болтики  обращайтесь, у меня там даже карточка клиента и скидка есть небольшая. Правда не все те, что есть на сайте, есть в наличии, на сайте указан ассортимент магазинов в Киеве.  А вот шарики — специально ехать и надо искать время на это

Everything's gonna be just fine!

kisa пишет:

может до попа сходить Вам, или к цыганке

Дайте координати !  img/bu  Забрав з ІнТайму шприхи від Саші  img/ppc

Spoiler

І приїхали ... ті самі паскудні SLE, що і з Харкова!  "Совпаденіє?! Не думаю"©
Це наука на майбутнє: де можна обійтись нормальною оцинковкою — то нема чого вий... з нержавійкою!  img/ag  І не всі шприхи у Саші правильні  img/aa 

Bob, я давав ще посилання на роздрібний магазин- замовляв там і не відповіли. Дякую Вам за допомогу. А з шайбами тепер буде так як в приповідці : На зло кондуктору куплю квиток, але піду пішки  img/ag Шютка,  зберу без шайбів  img/aw

img/bj

Мой гараж

На свому складнику я, до речі, поборов малий кут повороту між гальмуванням і драйвом. Справа там не у довжині ТБ як пише у ЛТМ, а у товшині його стінки і у глибині конусних проточок під розклинення конусами. Знайшов тонкостінний ТБ з глибокими проточками- глибше сідає на конуси від чого більший кут, і той ТБ на 1.5 мм довший від чеського.

40 днів і 40 ночей тривала моя епопея з "Металвіс"  img/as Нарешті приїхали! Крокодвір
Під спойлер слабодухим заглядати не варто!

Spoiler

Отак було упаковано, пачка сірників для масштабу  img/ppc Крокодвір Крокодвір

Нащось у коробку ще поклали порожню маленьку коробку з-під шайбів 8.4мм  img/bn Крокодвір
На ІнТаймі всяке бачили, але від такого пакування самі були в шоці (1000 шайбів М2 в пакетику спокійно поміщаються у сірникову коробку). Напишу відгук з фото у службу підтримки клієнтів Металвіс, тим паче що запит на відгук від них приходив.

У припадку радості зібрав сьогодні три колеса з тими шайбами, пучки пальців гудять  img/rolleyes

CustoмBicyclь пишет:

У припадку радості

img/ag

Мой гараж

CustoмBicyclь,
Не повезло (или повезло, как посмотреть — растопочный материал таки )))
Я шайбы тут брал https://www.radiodetali.com.ua/  пришёл малюсенький пакетик, что даже НП было ненакладно.