Re: Вопросы и ответы 2018

А може взяти комплект гідравліки "Ares" по ціні голого супорту механіки шімано ?  img/bm

CustoмBicyclь, вот дешёвую гидравлику точно лучше не брать.

Кирилл, у мене на китайському мотоциклі комплект китайської гідравліки коштує не сильно дорожче, а служить безпроблемно вже 4 роки  img/bk

Spoiler

Всі гумки і ущільнювачі цілі, не клинить, не тече, рідину лише раз замінив і 2 комплекти колодок. Інколи після лісових доріг вода на диску шипить, а із супорта дуже швидко випаровується, але все працює чітко.

"Ares" середнячковий виробник, не думаю що їх велогідравліка погана. Може хто пробував? Відгукніться

То хтось відговорить мене від гідравліки "Ares" ?  Чи чекаєте поки я сам  img/grabli  ?
img/ag

CustoмBicyclь, https://www.youtube.com/watch?v=ajVHRlieOEk

Ищу крылья на турист, переднее крыло и щиток цепи на Минск В-114.

CustoмBicyclь, я читав, шо на рівні бютжетної шімани, тільки з гальмівною рідиною не всім везе і радять замінити на фірмову.

IHBALID, DOT  чи мінералка? В принципі по запаху можна зорієнтуватись  img/bw

CustoмBicyclь, Хочу Знать, я тільки механіку експлуатую, якщо ви придбаєте і поділитесь досвідом буду вдячний)

IHBALID, а як їхня механіка (сила, модуляція, тривалість стабільного налаштування і т. д.) служить?

Spoiler

Я пробував на одному дешевому  img/bg дискову механіку но-нейм  img/as   — в мене старі одноосні кліщі краще працюють 

CustoмBicyclь, я відїздив два сезони, поміняв два рази колодки (десь раз в 1000км), налаштовуєш раз шоб не чіркало об ротор, потім тільки підтягуєш коли стираються, не знаю чи це вся механіка така, але я два рази падав прям на каліпер до асфальту і два рази вони виходили з ладу, зовні норм, але заїдають коли тормозиш.
На 180 роторі тормозять швидко, модуляція така собі, не так приємно як на гідравліці, коли дозуєш, але й не два режима (коли або їдеш або повністю зупиняєшся)

На рабочем веле стоит механика Ares(с моей подачи, есессно). В целом тормоза хорошие, настраиваются легко, модуляция адекватная, стоп-крана нет. Работает в паре с 160 мм роторами Тектро. Прошла два сезона дождей и прекрасно себя чувствует

CustoмBicyclь пишет:

То хтось відговорить мене від гідравліки "Ares" ?  Чи чекаєте поки я сам  img/grabli  ?
img/ag

Отговаривать не буду, так как сам такие купил, но и советовать не буду, так как ещё не опробовал  img/bk

А по поводу гидравлики, вот все страхи-охи, это надуманно. Если даже то, что было мной куплено как нерабочее, перебрано и заправленное img/work , и скоро как год работает совсем без замечаний. Какие могут быть проблемы? А кайф от работы гидравлики не описать img/ba

Коллеги подскажите лайтовые толковые шоссейные камеры.
Может у кого есть опыт пользования, адреса явки и т.д.
Что то например такого:
Continental 700x18 —> 700x25 шоссе 28 Supersonic (арт.0181881), Presta, вес 50 g
Continental 700x18 —> 700x25 шоссе 28 Light (арт.0181821), Presta, вес 65 g
Vittoria Ultralite 700x25-28 вес 85 g

Буду признателен за советы по существу. img/thank

leonyar, из своего опыта, вот обсуждали, выводы неоднозначные
https://krokovod.org/forum/viewtopic.ph … 876#p65876