Re: Вопросы и ответы 2018
А може взяти комплект гідравліки "Ares" по ціні голого супорту механіки шімано ?
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Общие темы. Мастерская. Библиотека. Вопросы. → Вопросы и ответы 2018
Страницы Назад 1 … 205 206 207 208 209 … 325 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
А може взяти комплект гідравліки "Ares" по ціні голого супорту механіки шімано ?
CustoмBicyclь, вот дешёвую гидравлику точно лучше не брать.
Кирилл, у мене на китайському мотоциклі комплект китайської гідравліки коштує не сильно дорожче, а служить безпроблемно вже 4 роки
"Ares" середнячковий виробник, не думаю що їх велогідравліка погана. Може хто пробував? Відгукніться
То хтось відговорить мене від гідравліки "Ares" ? Чи чекаєте поки я сам ?
CustoмBicyclь, https://www.youtube.com/watch?v=ajVHRlieOEk
CustoмBicyclь, я читав, шо на рівні бютжетної шімани, тільки з гальмівною рідиною не всім везе і радять замінити на фірмову.
IHBALID, DOT чи мінералка? В принципі по запаху можна зорієнтуватись
CustoмBicyclь, Хочу Знать, я тільки механіку експлуатую, якщо ви придбаєте і поділитесь досвідом буду вдячний)
IHBALID, а як їхня механіка (сила, модуляція, тривалість стабільного налаштування і т. д.) служить?
CustoмBicyclь, я відїздив два сезони, поміняв два рази колодки (десь раз в 1000км), налаштовуєш раз шоб не чіркало об ротор, потім тільки підтягуєш коли стираються, не знаю чи це вся механіка така, але я два рази падав прям на каліпер до асфальту і два рази вони виходили з ладу, зовні норм, але заїдають коли тормозиш.
На 180 роторі тормозять швидко, модуляція така собі, не так приємно як на гідравліці, коли дозуєш, але й не два режима (коли або їдеш або повністю зупиняєшся)
На рабочем веле стоит механика Ares(с моей подачи, есессно). В целом тормоза хорошие, настраиваются легко, модуляция адекватная, стоп-крана нет. Работает в паре с 160 мм роторами Тектро. Прошла два сезона дождей и прекрасно себя чувствует
То хтось відговорить мене від гідравліки "Ares" ? Чи чекаєте поки я сам
?
Отговаривать не буду, так как сам такие купил, но и советовать не буду, так как ещё не опробовал
А по поводу гидравлики, вот все страхи-охи, это надуманно. Если даже то, что было мной куплено как нерабочее, перебрано и заправленное , и скоро как год работает совсем без замечаний. Какие могут быть проблемы? А кайф от работы гидравлики не описать
Коллеги подскажите лайтовые толковые шоссейные камеры.
Может у кого есть опыт пользования, адреса явки и т.д.
Что то например такого:
Continental 700x18 —> 700x25 шоссе 28 Supersonic (арт.0181881), Presta, вес 50 g
Continental 700x18 —> 700x25 шоссе 28 Light (арт.0181821), Presta, вес 65 g
Vittoria Ultralite 700x25-28 вес 85 g
Буду признателен за советы по существу.
leonyar, из своего опыта, вот обсуждали, выводы неоднозначные
https://krokovod.org/forum/viewtopic.ph … 876#p65876
Страницы Назад 1 … 205 206 207 208 209 … 325 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Кроковод → Общие темы. Мастерская. Библиотека. Вопросы. → Вопросы и ответы 2018