Re: Втулки тормозные. Торпедо, червячные и др.
kisa,
Хорошо, спасибо Значит проблема не в стакане? А то очень не хочется заново спицевать день назад переспицованное колесо. Да и другого нормального стакана у меня нет.
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Общие темы. Мастерская. Библиотека. Вопросы. → Втулки тормозные. Торпедо, червячные и др.
Страницы Назад 1 … 176 177 178 179 180 … 184 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
kisa,
Хорошо, спасибо Значит проблема не в стакане? А то очень не хочется заново спицевать день назад переспицованное колесо. Да и другого нормального стакана у меня нет.
Ну... Могло и не повезти. Кто ж Вам гарантирует
Однако, скорее всего, дело в том, о чём я говорю.
kisa, треба ваша допомога.
На днях обзавівся черв'ячною втулкою Торпедо як у вас в огляді-порівнянні ( завдяки йому у мене вона і зявилась). Раніше гадав що Shimano cb110 це річ але я помилявся але не в тому діло. Питання наступне,втулка дісталась не зовсім комплектною але що знав укомплектував і залишилось дізнатись останнє чи з заводу був пильник на ній(відмітив на фото що маю на увазі)? Якщо був, чим його можна замінити якщо немає то можна обійтись без нього?
Да это было чуть не 10 лет назад...
Был вроде. А от китайской червячки не лезет? Может подрезать?
Добавлено: 14-11-2024 15:47:21
Из четырёх велосипедов, где я ставил такие втулки (из одного ящика)
только на одной фотке виден пыльник
Но они были комплектные.
От такой может?
Для коллекции, из этих деталей состоит китайская втулка Eagle.
Здесь тормоз состоит из четырёх частей.
kisa,
А от китайской червячки не лезет? Может подрезать?
Як раз є в наявності один пильник від китайської втулки але є дві причини по яким він не стає на неї,перша довжина але лікується підрізкою а друга причина яка ставить на цій ідеї хрест це те що він(пильник) по всій довжині одного діаметра а треба ступінчато.
От такой может?
Так, схоже що може підійти. Буду тоді шукати пильник з втулки Eagle.
за підказку.
по всій довжині одного діаметра
Уже не помню, но что — просто трубка? Там же тоже вроде какой-то завальцованный край вроде есть.
Ааа, диаметр маловат
Интересно, от импортной торпеды сильно больше этот пыльник? От советской диаметр под звезду больше, задолбает греметь.
пильник з втулки Eagle.
(червячной, конечно) может быть таким же маленьким. А торпеда Eagle по всем размерам соответствует советским.
Попадалася мені подібна штука, але системи Falcon. Так там є обидва пильника, як і повинне бути: https://krokovod.org/forum/viewtopic.ph … 27#p228527 .
Знайшов ці фото:
Може кому згодяться ...
Sedoy-K, навряд але цікавий ще той що зі сторони важеля, ступінчастий. Те що треба буде доробити мене не лякає але знову ж треба в руках потримати і прикласти,теж ідея.
kisa,
Интересно, от импортной торпеды сильно больше этот пыльник?
48мм, це якщо міряти ззовні пильника на втулці Велостіл. Ще як варіант попрошу у товариша Радянський пильник від Торпедо,теж як ідея але знову розмір може підвести тільки в інший напрямок. Ще можна просто укоротити китайський як ви згадували,бутафорія але це краще чим нуль і він вже є не треба буде шукати вітра в полі
Советский от Велостиля отличается только диаметром под посадку звезды. Причём Велостиль часто гремит на ходу
Страницы Назад 1 … 176 177 178 179 180 … 184 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Кроковод → Общие темы. Мастерская. Библиотека. Вопросы. → Втулки тормозные. Торпедо, червячные и др.