Тема: Врачанското ми гаражче
Здравейте. Тъй като по нашите земи вече е хубаво пролетно време, реших че може да споделя малко снимки от дребната ми велосипедна колекцийка. Предварително се извинявам ако форматирането или качеството не са от най-високо ниво(телефона ми не е най-хубав) и извинения ако не е точното място за споделяне.
Първо е най-запазеното ми колело — Украйна(В130к)
Второто е ХВЗ В110 Прогресс
Знам че седалката и звънеца не са оригинални, но просто при нас е невъзможно да намериш здравo кожено седло от такова колело. Помпата от Украйната става и на Прогреса, та понякога ги сменям просто за красотата
Третото е ХВЗ В22
Колкото и нелепо да звучи това е моят "магазинен daily driver". Изключително удобно градско колело с единствената голяма липса, че няма багажник. Също като Прогреса частите за него са невъзможни за намиране и затова си карам с капли от Орленок докато не се прибия някъде
И последното четвърто е ХВЗ Украйна от 91-ва(идея си нямам за номерация)
Нямам особено желание да го карам, но не искам и да го изхвърлям. Просто престоява в гаража за момента.
Товс е общо взето. Имам и едно Балканче(българско колело за юноши), Орленок и Ласточка, но темата вече стана доста дълга пък и мисля не са толкова интересни.