Re: Мій гараж

Жалко, что сокращение парка делать приходится.

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Вилка прикольная, вот только крепление под динамку и цвет img/bl

Люблю велосипеды

Суть барабанного тормоза состоит в том, что в него надо лазить раз в 3к км, чисто смазку во втулке поменять. Иногда колодки почухать надо, но то такое. Барабанный тормоз идеален для всепогодного или зимнего велосипеда, передний такой хорошо сочитается со втулкой торпедо или червяком. Не рекомендую лишаться его, уж больно козырная штука

Henk пишет:

Вилка прикольная, вот только крепление под динамку и цвет img/bl

Може її в колір рами покрасити, або раму в колір вилки? А то кріплення під динамо, німці походу навіть на шосери ставлять(.

Додано: 2017-04-30 11:35:10

vault_boy пишет:

Суть барабанного тормоза состоит в том, что в него надо лазить раз в 3к км, чисто смазку во втулке поменять. Иногда колодки почухать надо, но то такое. Барабанный тормоз идеален для всепогодного или зимнего велосипеда, передний такой хорошо сочитается со втулкой торпедо или червяком. Не рекомендую лишаться его, уж больно козырная штука

Та просто лень 630 покришку шукати на то колесо, 622-х маю 2 контіненталя нормальних. Та і трохи тяжкий він, вот на дорожник я б тільки барабан і ставив.

Я би в колір вилки пофарбував би. А то, підозрюю, що рама-сріблясто-сірий металік(доволі ніякий, судячи з фото) .Ну що-кермо зручне? (На дамці).

Та зручне, ше деревяні гріпси на нього виточив з ножки від старого крісла  img/ag (але походу парений бук не годиться для того, на лівій вже тріщина пішла img/ac )

Мені рідні, старомодні подобаються  на такого типу рулях

Spoiler

img/bs
Мій гараж

,Дерев'яні-то круто, але ж непередбачувана, ця"деревина".

Spoiler

я теж багато чого з табуретів, та стільців наробив img/bj

Збираю тут помалу злий дорожник —  "бруківочно-болотний телепортатор  img/ag " .  Дамку на продаж виставив, просто мама їздити не хоче, а мені вона якась дуже незручна навіть незнаю чому.

Мій гараж

Spoiler

Мій гараж

Spoiler

Мій гараж

Рама німецька Torpedo GT хромоль на трубах Falch, десь напевно з 90-х, вилка хоть і виглядає як ашан вроді досить якісна, принаймні дропи паяні а не плющені. По геометрії десь приблизно як коротка Україна. Дістав стару арчерівську планетарку  AW 3-ка(безтормозна). Незнаю правда шо з заднім тормозом тепер робити, поідеї переднього кантілівера хватає, але все ж краще мати 2.
Короче поки більше на ашан похоже напевно, хочу під паф-рейсер трохи стилізувати, але передній тормоз з вилкою лишити ці шо є. А то кліщі на дорожнику лажа, барабан не хочу бо він тяжкий і громоздкий ,  а це все таки "рейсер  img/ag ".  Руль і систему з педалями якісь напевно б вінтажніші краще поставити?

Мені як раз такі рами подобаються (може хтось скаже -ашан), вони подібні до Туриста по геометрії(на мій погляд) доволі накатисті. Тільки пофарбований... "За модою тих часів" img/ag

Трохи довша вона за турист, на перед взагалі  40-а покришка спокійно влізла і зазор ше є. Непогана комбінація покришок до речі назад 35 полуслік наперед 40 шипаста, по трохи глибокому піску їхав нормально і по болоті тоже і розганяється непогано, спочатку думав передня покришка буде трохи тормозити ровер .

Сурровый.

Ну от ашана там только раскраска  img/ag Рама ж вполне велосипедная.
Первое, что сюда просится — такие шины:  https://krokovod.org/forum/uploads/imag … CI1581.jpg — CST дорожные, на которых написано 622х47, на самом деле на нормальном ободе там 40-41, как на "Украине".

Передний тормоз обязателен — хоть такой.

Вот вынос, руль и система точно  img/bg  img/ag

Такие желательно — советские, из европ, или (как у меня) хороший китайски руль с длинной зоной грипс https://krokovod.org/forum/viewtopic.php?pid=8815#p8815

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Так вона і не дорожна(немає типічної ліри на нижніх пір'ях, тай зовнішній вигляд агресивніший). Я би робив на цій рамці щось накшталт Туриста та покрихі  використав би десь 32-38,з середнім по шипатості, або полусліковий проректор, та напевно би перефарбував би, можна ще з булхорном спробувати.(Кіса випередив :lol):

Винос від туриста маю, може його поставити? Руль думаю куплю скоро, в нас на базарі цілі ящики б/у рулів дорожних по 50грн , є з чого вибирати . А вот нормальу сінглову систему під квадрат напевно дуже довго  буду шукати. Шини Хочу Знать, ці ж нормальні, міняти швабру хоть і б/у на цст якось не хочеться. Задня 37-622(реально 34-35) передня 40-622(реально  37-38)

На рахунок перефарбувати навіть незнаю, лкп все таки в ідеальному стані, може так  лишити в стилі суворих 90-х  img/ag ?

Arioh пишет:

Трохи довша вона за турист

База туристов варьируется в пределах 50 мм.