Re: НЕчепрачні сідла

у меня такое седло стоит, материал непонятный, очень похож на чепрак, но не чепрак. Может и правда фибра такая

2

Фибра — картонажный продукт, представляющий собой целлюлозный картон обработанный хлористым цинком. Условно влагостоек, легко формуется прессованием, для дополнительной защиты от влаги покрывается защитными и декоративными лаками и эмалями. Имеет довольно высокую дугостойкость и хорошие электроизоляционные свойства, что позволяет формовать из фибры корпуса низковольтных плавких вставок. Украдено из старого учебника по электрорадиоматериалам 60-х годов прошлого века. img/thank

На домашньому жіночому німецькому велосипеді Rixe (якось напишу про нього) французьке сідло перекосилось і чим далі, тим більше це доставляло незручностей.

НЕчепрачні сідла НЕчепрачні сідла НЕчепрачні сідла

Миритись з цим неможливо, тому повний сідло було розібране для пошуку несправності. Я спочатку грішив на слабкі пружини, дай думаю, пошукаю на заміну, десь в гаражі біли дві пари майже неїзджених.

НЕчепрачні сідла НЕчепрачні сідла

Але причиною, напевно, було щось інше...

Метод лікування — напайка шайб! Газовим пальником користуюсь вперше — гарна нагода потренуватись. Із теорії, для того, щоб температурою біля 600 градусів, яку видає пальник, розплавити припій, він має містити срібло! Один такий пруток мені люб'язно подарувала щедра людина  img/thank (і гарний маркетолог). В данному випадку це припій "BrazeTec 3476" із вмістом срібла 34%. Докупив флюс ПВ-209 та почав варганити.

Дуже незручно було підлазити, шайбочка весь час намагалась зміститись... Але вийшло для першого разу непогано  img/bf

НЕчепрачні сідла НЕчепрачні сідла НЕчепрачні сідла НЕчепрачні сідла

Пофарбував спочатку кісточкою (аби пошвидше), але результат вкрай незадовільний img/ai, а через краскопульт з компрессором — нормально!

Фарбу подарувала інша хороша людина img/bk Сподобалась, гарна покриванысть, швидко сохне!

Турист "Вояж" (1979)

3

НЕчепрачні сідла

Доброго здоров'я Колеги, перекладав сідло і в око кинувся не стандартний його замок ( для мене по крайній мірі ) зазвичай маю справу з такими в яких елементи в середні відсутні. Вирішив розмістити фото,може цікава річ а ні то підкажіть що це за артефакт такий мені темному img/ab

1

img/ay
https://krokovod.org/forum/viewtopic.php?pid=9112#p9112

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

kisa, Велика img/thank за силку, ЛайфХак з неї буде в нагоді,зустрічався з таким питанням а от дійти до такого рішення не вистачило нейронів img/ag

1

Здравствуйте уважаемые кроководы. К посту от18.06.24.  Покрышка от китайского седла-имитация чепрака  за сезон примялась под анатомию моей госпожи Ж и посадка стала более менее приемлемой. Однако  чепрак все равно лучше.НЕчепрачні сідла НЕчепрачні сідла НЕчепрачні сідла

1

Андрей01, у меня просело как будто бы сильнее чем нужно, и не дальше натягивается. Но сидеть удобно  img/bs
НЕчепрачні сідла

1