Re: НЕчепрачні сідла
у меня такое седло стоит, материал непонятный, очень похож на чепрак, но не чепрак. Может и правда фибра такая
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Общие темы. Мастерская. Библиотека. Вопросы. → НЕчепрачні сідла
у меня такое седло стоит, материал непонятный, очень похож на чепрак, но не чепрак. Может и правда фибра такая
Фибра — картонажный продукт, представляющий собой целлюлозный картон обработанный хлористым цинком. Условно влагостоек, легко формуется прессованием, для дополнительной защиты от влаги покрывается защитными и декоративными лаками и эмалями. Имеет довольно высокую дугостойкость и хорошие электроизоляционные свойства, что позволяет формовать из фибры корпуса низковольтных плавких вставок. Украдено из старого учебника по электрорадиоматериалам 60-х годов прошлого века.
На домашньому жіночому німецькому велосипеді Rixe (якось напишу про нього) французьке сідло перекосилось і чим далі, тим більше це доставляло незручностей.
Миритись з цим неможливо, тому повний сідло було розібране для пошуку несправності. Я спочатку грішив на слабкі пружини, дай думаю, пошукаю на заміну, десь в гаражі біли дві пари майже неїзджених.
Але причиною, напевно, було щось інше...
Метод лікування — напайка шайб! Газовим пальником користуюсь вперше — гарна нагода потренуватись. Із теорії, для того, щоб температурою біля 600 градусів, яку видає пальник, розплавити припій, він має містити срібло! Один такий пруток мені люб'язно подарувала щедра людина (і гарний маркетолог). В данному випадку це припій "BrazeTec 3476" із вмістом срібла 34%. Докупив флюс ПВ-209 та почав варганити.
Дуже незручно було підлазити, шайбочка весь час намагалась зміститись... Але вийшло для першого разу непогано
Пофарбував спочатку кісточкою (аби пошвидше), але результат вкрай незадовільний , а через краскопульт з компрессором — нормально!
Фарбу подарувала інша хороша людина Сподобалась, гарна покриванысть, швидко сохне!
https://krokovod.org/forum/viewtopic.php?pid=9112#p9112
kisa, Велика за силку, ЛайфХак з неї буде в нагоді,зустрічався з таким питанням а от дійти до такого рішення не вистачило нейронів
Кроковод → Общие темы. Мастерская. Библиотека. Вопросы. → НЕчепрачні сідла