Доброго дня.
хочу поділитися де якою інформацією, бо згаяв достатньо часу на її пошук та адаптацію для себе.
ГАМАК
І трохи ліричного відступу:
зацікавила мене тема гамака. бо пару останніх років, влітку, мені довелося ночувати в товариша на дачі, але не в будинку бо зайнято і душно, а в відкритій бесідці на підлозі.
є в нас компанія яка друже вже багато років, ще з часів навчання в інституті. і ми збираємся в різні пори року то в одних то других . Але вже сім"ї, діти і місць не хватає
Я став шукать інформацію по гамакам. На OLX, Aliexpress все це є але ....
відгуки на різних форумах кажуть що полотнище повинно бути 3-х метрове бо в менших за довжиною не комфортно спати при зрості вище за 170см.
Також існує кілька варіантів виконання самого гамака
— одношаровий, просто несуча тканина
— одношаровий + москітна сітка
— двошаровий
— двошаровий+москітна сітка
для себе я інформацію взяв ось тут, але зараз немає доступу може тимчасово і переробив все це у *.DOC файл.
Він знаходиться в мене на ГУГЛ Диску і майже за цією інструкцією зараз потихеньку шию 2 гамака. один простий одношаровий, для змоги брати в одноденні покатеньки, чи на рибалку, шашлики. І вторий трьох шаровий. який вже більш туристичний, але і більший і важчий.
Єдина відмінність від того що наведене у прикладі від того що я роблю, те що блискавки я розніс по різним сторонам. так простіше вшивати та й конструкція більш симметрична у плані навантажень.
В тексті файлу є абрівеатура ТК — то є Текстиль контакт. Київський магазин тканин, який також торгує і через інтернет/
Буду радий якщо комусь, стане в нагоді.
На запитання які виникнуть відповім