Re: "Моя велоконюшня"
Останнім часом, майже нічого не строю, та навіть не ремонтую. Нажаль нема можливості. Але активно експлуатую свої велосипеди. Більше всього достається Ferrari, та коли відчуваю втому беру офтопний Bergamount.
Щодня близько 80 км. в режимі транспорту, з дому спочатку на одне тренування, де добряче виматують справжній коні, потім на інше.
Навіть обслуговувати не встигаю
Мабуть тому мої "велоконі" почали бастувати
Позавчора, ланцюг на Ferrari просив парафіну, не встиг проварити, узяв гібрид.
Як так можно???
На ходу розібралась трещотка
Зупинився зібрав, руками притягнув, доїхав.
Приїхав додому втомлений, тож ланцюг не парафінив, та і не дали можливості.
Зранку взяв трохи застоявшегося, останнім часом Collonelo, ві зараз бігає на 20мм. 9,5 там. (остання пристойна антіпрокольна Швальба, не В'етнам )
Підривний коник, дуже бадьорий.
Але і він підтримав "забастовку" , пробився коли їхав з першого тренування на друге
Це знак, треба відкладати все, та дати шану "велоконям".
leonyar, йой, просто твої велоконі ревнують до справжніх, от і сиплятся — хочуть уваги
leonyar,
добавить одну палочку и будет фирменный знак Джино Милани из Вероны. Но без нее — это твой, и уверен что скоро увидим наконец твой фрейм с таким знаком на раме а не только на комплектующих. И фрейм будет не хуже чем у известного мастера. Жду с нетерпением.
Евгений76,
Поки що сам не знаю куди він стане
Попав мені на глаза пошарпаний винос, колись з сером Віктором махнулись, от я і вирішив трохи погратись
Это внезапно случилось или были какие то симптомы (скрипы итп) до?
У меня вот когда вал каретки сломался, так скрипел недели две до этого, не понятно только было где скрипит.
Дуже дивна поломка.
Вона в тебе метрична?
CustoмBicyclь,
leonyar,
Посмотрите дорожки в чашке — проведите ногтем, есть ли ощутимые углубления? Может чашка просто "устала".
I tried [соха] And got [софа]
Мой гараж