Re: Гараж в квартирі

І стрічка теж варіант. Особливо якщо вже є в наявності.

Я рухаюсь, значить я існую!

Бракувало велосипеда для зимової їзди. Купив Геркулеса майже не їждженого. В подарок ще два велосипеди пропонували, але в машину влізло всього два. Другий тут не покажу, він не для їзди а на органи. І схоже, що і зроблений був не для їзди.

Гараж в квартирі Гараж в квартирі

14

img/lupa Выглядит он в диковинку для меня и в то же время довольно интересным. В наших краях такие аппараты не встречаются.  Как он катит и катит ли вообще?  Колеса вроде на 26? Обода правильные или лодочные? Шины тоже с виду толстоваты. Если не трудно дайте характеристику этому велосипеду и опишите ощущения от езды. Уж очень интересно узнать отзыв об европейском сити-байке.

Красивый велосипед с хорошей комплектацией!
Интересно в какой промежуток времени он мог быть выпущен img/lupa .

Dread,
Велосипед для жінок і пенсіонерів неспішної комфортної їзди. Доволі важкий і накатистий, під горку сам не їде) Покришки 57*559 на широких одинарних ободах. Але, як видно він доволі високий.

sergey02072001,
Період виробництва мені невідомий, але по стану велосипеда таке враження що він новий. Тільки корд покришок прожований, ніби на спущених колесах їздили.

1

shvorak, колись купивши дружині МВК в оригіналі зацікавився якого року велосипед... Знайшов тільки на фліперній стрічці 1991 рік. Навряд хтось її міняв. Відтіля зрозумів приблизний рік. Може і на Вашому щось таке є? img/af

Диявол криється в деталях...
Не займайтесь підміною понять...

Да, тогда такие и были. По сравнению с более прочными img/bj поздними — довольно вменяемы. Трубы тонкие, обода одинарные.
Наверное, для коротких поездок зимой  и неплохо. Кстати, я подобный тестировал как раз зимой, и было прикольно с непривычки. Году в 95-м.

Но в походах дружбан на подобной конфигурации захекивался на дороге, когда остальные двое в группе ехали — один на стартоне в валенках,второй на туристе.

Этот экземпляр ещё обвешан неплохо — барабан, планетарка. Почему-то впаянные дропы на вилке... Хотя на раме — характерные для этой марки плющенные.
Похоже, зимовел Иван нашёл удачный.

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Це реальний всюдихід. Поставив вузьке сідло з донора, перевернув кермо і поїхав по буєраках Ще потім зрозумію, чи планетарку не замінити на торпеду.

6

Торпедо, кращого ще не придумали...

Роман,
Я з вами згідний. Питання тільки в тому, що планетарка вже є. Але і обода б тоді може трохи вужчі дав. Бо так то, переключання передач планетаркою трохи беззмістовне заняття.

1

Віддав в малярку і два тижні нервово чекав. Сьогодні забрав. Після зняття стрічки, поправляю край фарби ще канцелярським ножем.

Гараж в квартирі Гараж в квартирі Гараж в квартирі

10

shvorak, красиво выглядит, нарядно  img/ay

Не стоит дружить с людьми, у которых нечему научиться. Вот поэтому у меня так мало друзей. Джеймс Уотсон

1

Veksha,
Навіть додавати тонку лінію переходу від хрому до фарби не хочеться.

Это, возможно потому, что переход к хрому оформлен плавными гармоничными наклонными линиями.

Не стоит дружить с людьми, у которых нечему научиться. Вот поэтому у меня так мало друзей. Джеймс Уотсон

2