Re: Гараж в квартирі

З того що вдалось взнати, мій Centurion 86-87 років випуску. Про це свідчила кольорова схема і комплектація. В той час, вони виробляли декілька моделей для тріатлону. Рами тих велосипедів грунтувалися в чотири шари, мабуть саме тому, очищення від старої фарби зайняло два робочих дні. На відміну від рами, вилка виявилась не хромованою. Зачистив і відполірував її, хотів покрити прозорим лаком, але вже по дорозі до малярки передумав. При комплектації, нові деталі використовував недорогі але провірені, як от цеп KMC і фрівіл Tri-Diamond. З оригінальних японських залишились: рульова Hatta SVX, винос Santur
Royal, кермо Winpista Kusuki, підсидел Sakae, гальма Dia-Compe і цікава маленька деталь — болт підсідла Tange.

Гараж в квартиріГараж в квартиріГараж в квартирі

Гараж в квартиріГараж в квартиріГараж в квартирі

14

img/ay Гарно вийшло! Вітаю! Але мені чомусь чогось трішечки не вистачає. Мовби все максимально чітко і якісно але... проситься якась родзинка img/ah Можливо якась деколь і лейба на рульовій... ІМХО

Диявол криється в деталях...
Не займайтесь підміною понять...

Ви абсолютно праві колего.  img/bs  Але, я відчуваю (всередині себе), що Проект завершений.

4

Дуже гармонійно!  img/ay

Spoiler

Аби не оці гайки  img/am
Гараж в квартирі

Одна любовь, наполнена добром,
Повелевала сердцем и пером. ©

Odyssey,
Там хромовані гайки  img/bn

На фото я бачу наче гайки, відлиті разом із шайбою? То кЕтайський жах  img/bl
Їх неможливо коректно затягнути, пливуть у дропах і розплющують їх. Гайка повинна обертатися вільно і окремо від зубастої шайби, а не бути одним цілим з нею.

Це Квандо, з комплекту осі. Але зверну увагу.

Ну то й що, що Quando? Гайки жахливі, для мазохістів img/bk Це Вам ще пощастило, що у вас дропи в якісному хромі.
Гайки хромовані, кажете...  img/ap То в китайців такий блискучий цинк буває  img/wd

Гараж в квартирі

Пробачте, колего, як на мене псують весь ансамбль. Такі "дрібниці" насправді дрібницями не є  img/bk
А взагалі велосипед просто симфонія, дуже сподобався  img/ay

Spoiler

Отпилить гайку от зубастой шайбы, делов-то на рыбью ногу...

"Ненавижу, когда все шагают в ногу одинаково стриженые, одинаково одетые, с одинаковыми мыслями в одинаково пустых головах" © Кий.

Odyssey,
Поміняю ) img/bt

1

Гараж в квартирі
Гайки прийшли, а вісь вже вкорочена під старі  img/grabli

1

Поспішив сокрушатись) Можна ж тонші шайби-проставки дати, і трохи пера звести.

Гараж в квартирі Гараж в квартирі Гараж в квартирі

8

shvorak,

Гайки прийшли

Підкажіть де Ви їх знайшли. Хочу собі замінити на аналогічні бо ті китайські і справді жах.

Вело Ваш подобається але кермо треба під настроїти, б'є по очам якось.

fo_1ook,
Вислав

1

Ай, красивый. Нраавиццо img/rolleyes
Распределение хрома, за которое я переживал, когда мы об этом тёрли —  img/ay  img/ay  img/ay

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.