Re: Моя вєло хата
Воу воу. Уже предвкушаю увидеть его треке
Да Женя везти на трек теперь надо будет двоих, что бы никого не обидеть. "Чорний Птах" -ведь тоже пока не пробовал трекового полотна.
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Моя вєло хата
Страницы Назад 1 … 35 36 37 38 39 … 118 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Воу воу. Уже предвкушаю увидеть его треке
Да Женя везти на трек теперь надо будет двоих, что бы никого не обидеть. "Чорний Птах" -ведь тоже пока не пробовал трекового полотна.
Угол рулевой какой вышел?
leonyar, Знаю!
kisa, відомі інтерактивні заміри показують 76,7 градусів
коткомпот, розгибав )) основний метод, ногою прижав, руками потягнув. Є ще запасний — аналог Костіної груши, моя яблуня у дворі . Ну і контроль на кожному етапі. Ложив на рівний стіл і міряв відстані.
Ох, что-то мне эти наши с тобой углы больше 75 напрягают...
kisa, не пїдеш не дізнаєшся.
Я тут став використовувати простий тест на рівність вилкі і вертлявість.
По рівній (бажано в кімнаті, у мене в бесідці) підлозі тримаючи за сідло, просто кочу. Якщо вилка крива, переднє колесо відразу хоче повернутися.
Подібним чином і вертлявість перевіряю. Грубовато, але картнку дає. Так от з Джокером-андалузом поки все подобається.
Оно да. Но меня смущает то, что у всех реально трековых рам угол 74-75°. И только у фиксерских самопальных "пуганых кошек" больше.
Ясно, что только на трековых тестах разберем, что к чему.
А ну бегом на трек тестировать/проверять пока мне не напаяли не те градусы
artem4ik19, Я так швидко бігти не зможу ))) а сідати ще страшно — не запаяв.
Медітірував якось на цей проект, і подумав, що на пару градусів рульовий кут можна прибрати. Верхню трубу зігнути, так щоб шла горизонтально, а біля підсідельного вверх. Це вкоротить загальну відстань верхньої труби.
Вигляд звісно Це крайній випадок, якщо не поїде.
Уже обязаны поехать оба в таком виде. Хотябы для накопления опыта и понимания, почему такие углы не делают.
Та поїдуть полюбому.
Я тут в спартцмена почав грати.
Перший виїзд оновленого СШ. Його вага -0,5 кг за зиму, моя -6 кг за весну ))
Вперше в контактах (саме їхав, а не пробував) і вєлоформі. Дистанція моя тестова 20+ км. В гору аж полетів, тільки коли повертався, то зрозумів, що вітер був попутний, бо з гори враження що стою, або в сторону здуває. Взагалі враження позитивні. Кругового педалювання ще звісно немає, але є спроби.
Заїзд тестовий, тому тєлєметрію не включав але по відчуттям було дуже швидко.
Сьогодні випробував корч. Ще не готовий, але вже в тій комплектації, в якій буде.
Нагадаю, фрейм Фаворит 66 року, рульова і каретка рідні. Все інше, що під руку попало з загальною стилізацією під 60-ті роки.
Так і не зрозумів, чим він був з завода. Геометрія більше шосейно-турингова. Слідів бонок немає зовсім, хоча на фото тих років у Фаворитів майже все на хомутах. Ну і колеса, враження, що рідні були 584-590 мм.
Враховуючи, що перед тим велосипед порвав три цепа. Дефолтних, прийшли з рамами. І картинку поїздки в страві під спойлером, велосипед можна сміливо нарікати Реактивним. Якраз духу часу ім'я відповідає.
Евгений76,
GPS иногда ещё веселее "аномалии" выдаёт — вплоть до гиперзвука
Riverdale, я на цей рахунок спокійний. Цілком розумію, тому під спойлер засунув.
А от інше питання, Стравой раніше не користувався, вона мій маршут поділила на 4 частини і показує дані на кожній з них. Їхав туди-назад, а показує ділянку тільки раз. Це вона враховує середню за два прогони?
Страницы Назад 1 … 35 36 37 38 39 … 118 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Моя вєло хата