Re: Моя вєло хата

artem4ik19 пишет:

Воу воу. Уже предвкушаю увидеть его треке

Да Женя везти на трек теперь надо будет двоих, что бы никого не обидеть. "Чорний Птах" -ведь тоже пока не пробовал трекового полотна.  img/bk

Spoiler

Сідай на "Птаха" та лети к нам, ти знаєш що в Києві ти завжди бажаний гість, а  06.05.18  особливо   img/be  img/be  img/be Моя вєло хата
   img/az  img/kefir 

img/ba  img/bb
Угол рулевой какой вышел?

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

leonyarimg/thank Знаю!

kisa, відомі інтерактивні заміри показують 76,7 градусів

Я рухаюсь, значить я існую!

Евгений76img/ay  а как вилку гнули?

Мыло — грязное.

коткомпот, розгибав )) основний метод, ногою прижав, руками потягнув. Є ще запасний — аналог Костіної груши, моя яблуня у дворі  img/ag . Ну і контроль на кожному етапі. Ложив на рівний стіл і міряв відстані.

Ох, что-то мне эти наши с тобой углы больше 75 напрягают...

Мой гараж

kisaimg/bk не пїдеш не дізнаєшся.
Я тут став використовувати простий тест на рівність вилкі і вертлявість.
По рівній (бажано в кімнаті, у мене в бесідці) підлозі тримаючи за сідло, просто кочу. Якщо вилка крива, переднє колесо відразу хоче повернутися.
Подібним чином і вертлявість перевіряю. Грубовато, але картнку дає. Так от з Джокером-андалузом поки все подобається.

Оно да. Но меня смущает то, что у всех реально трековых рам угол 74-75°.  И только у фиксерских самопальных "пуганых кошек" больше. img/bw

Ясно, что только на трековых тестах разберем, что к чему.

Мой гараж

А ну бегом на трек тестировать/проверять пока мне не напаяли не те градусы img/ag  img/rolleyes

artem4ik19, Я так швидко бігти не зможу ))) а сідати ще страшно — не запаяв.
Медітірував якось на цей проект, і подумав, що на пару градусів рульовий кут можна прибрати. Верхню трубу зігнути, так щоб шла горизонтально, а біля підсідельного вверх. Це вкоротить загальну відстань верхньої труби.
Вигляд звісно  img/as   Це крайній випадок, якщо не поїде.

img/ag Уже обязаны поехать оба в таком виде. Хотябы для накопления опыта и понимания, почему такие углы не делают.

Мой гараж

Та поїдуть полюбому.
Я тут в спартцмена почав грати.
Перший виїзд оновленого СШ. Його вага -0,5 кг за зиму, моя -6 кг за весну ))
Вперше в контактах (саме їхав, а не пробував) і вєлоформі. Дистанція моя тестова 20+ км. В гору аж полетів, тільки коли повертався, то зрозумів, що вітер був попутний, бо з гори враження що стою, або в сторону здуває. Взагалі враження позитивні. Кругового педалювання ще звісно немає, але є спроби.
Заїзд тестовий, тому тєлєметрію не включав  img/wd  але по відчуттям було дуже швидко.

Сьогодні випробував корч. Ще не готовий, але вже в тій комплектації, в якій буде.

Моя вєло хата

Нагадаю, фрейм Фаворит 66 року, рульова і каретка рідні. Все інше, що під руку попало з загальною стилізацією під 60-ті роки.
Так і не зрозумів, чим він був з завода. Геометрія більше шосейно-турингова. Слідів бонок немає зовсім, хоча на фото тих років у Фаворитів майже все на хомутах. Ну і колеса, враження, що рідні були 584-590 мм.
Враховуючи, що перед тим велосипед порвав три цепа. Дефолтних, прийшли з рамами. І картинку поїздки в страві під спойлером, велосипед можна сміливо нарікати Реактивним. Якраз духу часу ім'я відповідає.

Spoiler

Моя вєло хата

Евгений76,
GPS иногда ещё веселее "аномалии" выдаёт — вплоть до гиперзвука  img/ag

А когда водка закончилась, мы обезжиривали резьбы пятилетним коньяком.
I tried [соха] And got [софа]
Мой гараж

Riverdale, я на цей рахунок спокійний. Цілком розумію, тому під спойлер засунув.

А от інше питання, Стравой раніше не користувався, вона мій маршут поділила на 4 частини і показує дані на кожній з них. Їхав туди-назад, а показує ділянку тільки раз. Це вона враховує середню за два прогони?