Re: "Ластiвка" (Украина 2005 р), Сура-2 (1981), Украина В — 134 (1969)..
Этот способ калибровки между прямыми плоскостями я давно предлагал с зеркалами от серванта — у них края ровные по умолчанию.
Но так никто и не сподобился проверить.
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → "Ластiвка" (Украина 2005 р), Сура-2 (1981), Украина В — 134 (1969)..
Этот способ калибровки между прямыми плоскостями я давно предлагал с зеркалами от серванта — у них края ровные по умолчанию.
Но так никто и не сподобился проверить.
Ага, говорили с тобой.
Сьогоднi технiчне завдання полягало у вивiльненнi десятка вiльних шарiв 6 мм для роботи з кареткою... Вирiшив вийняти з чашки малого конуса на Торпедо з замiною на 6,35. Не усе так склалось як гадалось... Шари 6,35 почали кататись по краю конуса, то не дiло. Шлiфанув конус, повернув назад 6 мм. I тут почалось... В якостi експеремента поставив зiрку 19т замiсть комфортноi для мене 21т. Як не дивно велосипед поiхав дуже легко, вiдчутноi рiзницi з 21 т не вiдчув навiть пiд гору. Правда старт став трохи важчий зате вел став динамiчнiший. Здивуванню не було меж, аж каретка клацати перестала). Зараз думаю, що ж я таке зробив з Торпедо — ранiше на тiй же Сурi на 19 т пiд ту ж саму горку було крутити м'яко кажучи некомфортно...
аж каретка клацати перестала).
А теперь выскажу подозрение. Каретка ли клацала? Или малый подшипник торпеды?
kisa, там була насип 10 шарiв 6 мм. В холосту усе крутилось без клацань, тим бiльше поставив назад тi ж шари i той же конус. Пiсля попереднiх важких пiдйомiв на 19 т в Торпедо було лише кiлька змiн: для пiдвищення якостi тормоза змiстив усики латунного сепаратора з прорiзями барабана, злегка змастив пальцем барабан i ролики звичайний маслом 10w40. Тормоз нарештi почав працювати доволi чiтко. Законтрив колесо майже без люфта (знаю не можна), думаю можливо ролики краще пiдхоплюють стакан втулки i вище КПД? А забув, ще кiлька разiв виводив ЛЦ, пiсля чого крутити на 21т стало аж дуже комфортно).
Сьогоднi вiдрегулював люфт втулки i вирiшив прокатати по звичному маршруту (10 км) на новiй передачi (46/19). Спочатку було трохи незвично, звик до високого каденсу на 46/21. Через кiлька кiлометрiв усе стало супер, на пiдйоми вийшов також без особливих зусиль. Каретка також порадовала, клацнула за весь маршрут лише кiлька разiв пiд сильним навантаженням.
Поздравляю с переходом из пони в лоси https://krokovod.org/forum/viewtopic.php?id=318
Как по мне, для обычного нормального дорожника 46/19 — лучшая передача для всех условий, кроме каких-то уж очень специфических.
kisa, Дякую, в мене мiсцевiсть i маршрути доволi специфiчнi: асфальт, вбитий асфальт, гравiйки, грунтовки, лiсовi стежки i дороги. Думав будуть проблеми... А стало навiть краще
Так это её, родимой, стихия и есть
Сьогоднi виявились новi проблеми з Торпедо. Зiрка разом з ведучим конусом iдуть вiсiмкою. Ретельно проштудiював тему про тормознi втулки знайшов можливу причину — крива дорiжка стакана втулки (на холостому ходу п'ятерник трохи рухаетьться в такт обороту колеса), на робочому ходу усе iде вiсiмкою. Поки втулка була законтрена без люфта це майже не проявлялось, коли послабив — цеп iнодi уже не попадае на зуби зiрки. Так розумiю доведеться мiняти стакан... Сама зiрка посаджена щiльно.
Сьогоднi порiвняв геометрiю рами на Сурi (пiсля лобового удару), до того уже кiлька разiв рiвнялась — все одно велосипед трясе. Хоча стало трохи краще, проте в порiвняннi навiть з короткою рамою Украины велосипед не дуже комфортный.
велосипед трясет.
коллега как понять слово "трясёт"? чересчур жесткий что ли? у меня есть сура2 это очень комфортный, мягкий и вальяжный велосипед. при поглаживании дрож пробегает по всей раме.трогается как газон 53, всем телом вибрирует.
И причём удар к тряске?
tork, рама з виду дiйсно доволi м'яка, от на ходу уже проблеми, тряска в районi руля та сiдла. Так, виходить недостатня амортизацiя.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → "Ластiвка" (Украина 2005 р), Сура-2 (1981), Украина В — 134 (1969)..