Re: Моя вєло хата

Камеры можно залить зелёным слаймом.
Моя вєло хата
Пять-семь моих хороших знакомых давно используют, говорят, для камер лучший. И не требует камеру от талька изнутри мыть.

Я одно время использовал заводские камеры цст с герметиком. Сильно более тяжёлые, но на осень-зиму отлично, когда в холод и грязь нет желания возиться на улице и пытаться заклеить или даже просто заменить камеру задубевшими пальцами.

Про несовместимость — у меня мтбшные Конти двух видов со стенсом нормально запустить не получалось пару месяцев. Потели зверски и теряли давление с1.7 до 1.0 меньше чем за сутки. Купил у сказо4ника на пробу — с ним устаканились. Потом когда сказо4ный герметик пересох, залил стенс — держат ,;)

Что интересно: ДО ДТП все спешат. А ПОСЛЕ ДТП УЖЕ не спешат. Вопрос. Если после ДТП уже никуда не надо, то может быть и перед ДТП не спешить?

Не втримався, випробував нове переднє колесо. Поставив його на Горинича і стандартні 20 км.
Попередньо задув 7 атм. Скільки залишилося це загадка. На палець вроді всі. Ну і взагалі питання калібрування манометра відкрите.
Заднє не ставив, пожалів касету портити, не факт, що 7 швидкісна цепка по 10 шв. нормально буде працювати. Ну а ще і цеп перекидати, то мороки багато.

Відчуття. Цікаве, хід став м'якше, асфальт відчувається не так гостро. Накази не постраждав. Переднє колесо хотіло обігнати велосипед.

З цифрами на жаль не вийшло. Штатний спідометр не працював через небажання переставлять магніт, а на телефоні вирішив протестувати нову програму "urban biker" вона була в режимі постійного екрану і посадила батарею раніше часу.
Продовжимо тести. Дуже цікаво повний вілсет спробувати.

Да і ширина на 14 мм ободі рівно 24,0 мм.

Я рухаюсь, значить я існую!

Цепку ток 10ск ставить, 7ск даже не пробуйте, ну и ясен пень в 2 цепи катать для увеличения ресурса. SRAM1050 день отличный выбор, 1030 уже не то.
Герметик -конти норм с конти работает, и эксперименты тут не нужны

Евгений76,
Урбан байкер отстой, проходили. Батарею садит, отваливается, при остановке пищит — это чтобы байкер понял, что не едет  img/ag
Если просто смотреть скорость на любом участке трека, то Maverik лучше всего. Пишем трек и потом подводим нужный участок к крестику в центре экрана и видим скорость. Ну, и при движении скорость на экране видно.

Пафнутий, ну а спробувати))

artem4ik19, поки до 10 шв ще дожити треба. Цеп поки одна, КВ ))
Поки до поїхали потрібно газозварювальні роботи провести, а там і другий цеп з'явиться.
Зараз було цікаво колесо опробувати.

Зважив два передніх колеса
Мавік космос проти мавік космік.
24 спиці проти 20. Камерка проти безкамерки. Низький профіль проти високого. (Насправді не сильно високого, всього 30мм, але вищий)

Так от, вага однакова 1200 г. Це з ексцентриками.

Это сколько ж покрышка весит?
Моя вєло хата

Моё переднее космос, 24 спицы ещё с наклейками и родным флиппером 864. 828 без эксцентрика. 336 на покрышку и камеру остаётся?

Что интересно: ДО ДТП все спешат. А ПОСЛЕ ДТП УЖЕ не спешат. Вопрос. Если после ДТП уже никуда не надо, то может быть и перед ДТП не спешить?

Евгений76, мабуть ексцентрики важкуваті.

ter, так приблизно і є. В кухонних до грама сіла батарейка, тому безменом важив.
5000tl важить 300 у виробника, у мене 313 плюс герметик.
А менша кількість спиць не робить їх легшими. Вони широкі, аеродинамічні.

В старому легка покришка 215 г, а камеру на лайтову так і не поміняв. Жаба задушила.

Тому все сходиться.

Вілсет в зборі 1770, як і заявлено у продавця.

1770 Космик, в смысле? А то космос у меня с эксцентриками и флипперами тыщу девятьсот ровно.
Моя вєло хата

А то я чуть ворчать не собрался, почему мне более толстый космос попался img/wd

ter, ну да, cosmos у мене лише переднє колесо, а cosmic два.
Брав виключно через камповський барабан, виявилося що це самий оптимальний варіант. А вони ще ust, тобіш під безкамерки, ну тут і закрутилося, чом би не спробувати. Поки емоції позитивні.

1

В темі про фарби, згадав про Спутник В-34, 65 року.
Ностальгія накрила, це 2015 рік

Моя вєло хата

Моя вєло хата

Моя вєло хата

А це обшивав кермо

Моя вєло хата

Моя вєло хата

Моя вєло хата

Добавлено: 09-05-2020 13:08:17

Фінальних фоток у мене чомусь немає, робили разом з власником ОлегТ, мабуть на хт залишилися.
Фарбування рами, як власне і знаходження велосипеду справа рук Миколи, ака Бегущая Черепаха.

3

О, на этом велосипеде львовская технология была впервые применена уже не на пробу, а осознанно по-взрослому.
А ещё его рама послужила для илюстрации статьи.
Да, ностальджи img/rolleyes

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Ну і маленький лайфак.
Завдяки Володі, ака BOB у мене з'явилася "лишня" стяжка. А Чорний Птах давно викликав нарікання колег торчащим болтом кріплення керма у виносі.
Діаметр однаковий, 8 мм, довжина та що потрібно, виконано з хром-молібдену. Чом не спробувати.

Моя вєло хата

Моя вєло хата

3

Евгений76, зато теперь ты не сможешь установить правильное  крепление на вынос  img/ae

Моя вєло хата

Everything's gonna be just fine!