А тим часом зробив невеличке коло на Bandiera, без малого 40 км.
Відкрив для себе бомбезну велодоріжку.
В минулому році побудували кусок об'їзної, але ще не відкрили. Авто через три ряди бетонних блоків не проїде, а ми запросто.
Є і втрати. Ще напередодні побачив на кермі тріщинку. Спостерігав за нею. Дуже вже не сподобалася. І от на в'їзді в місто через промзону влетів у файну ямку. Був тріск. В результаті тріщина розрослася і вспучилася, але кермо форму не втратило, до дому доїхав.
Підозрюю, що тріщина утворилася від падіння велосипеда на бік, був такий момент.
От не подобалося мені це кермо. Взяв, бо було на той момент саме дешеве. Оцей аеродинамічний верх не такий вже і зручний, да і ширина замість моїх 420 в нього 440 мм. Буду міняти. Плюс в тому, що вибір під 31,7 мм просто величезний.
Тепер про те як їде. Хоч ще далекій від оптимальної форми, і особливо не вкручував, поставив два особистих рекорди і на одній ділянці був сьогодні другий. Точно знаю, що попереду поїхала група просунутих шосерів. Поїхали на Базальтові стовпи, купатися. Думав до них приєднатися, але далекувато, ще не готовий і програма на цілий день.
Я рухаюсь, значить я існую!