Re: Старт-шоссе 85".

EndoSteel пишет:

можно погнуть

img/ag
Ну, мы же знаем img/ap , от этого не так защищаются.  Кстати, есть вариант не гнуть петух img/ag

Spoiler

Отрезать img/ae

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

kisa,жарт чи ні але біля синього хожу з думкою про відрізати кріплення під задню перекидку.

Передачечники говорят, он для тех, кто регулировать не умеет img/ag

все вірно кажуть, по причині поганого налаштування цеп злітав. Коли прикинув захист під оригінальний вільнобіг то зрозумів що не варто ліпити туди навіть якійсь інші варіанти, відмовився від цієї задумки, на фініші буде як було з заводу.

1

EndoSteel, тоже по-разному бывает. У меня можно спокойно перекинуть цепь за большую звезду и обратно с помощью манетки (узнал когда настраивал) img/ap

1

Sozeenov пишет:

(узнал когда настраивал)

img/bj

Мой гараж

Старт-шоссе  85".
Спінер дорослої людини img/ag  Потроху з ціми втулками граюсь img/whipped  Ту що придбав на заміну хочу відкласти але пятерик піде (обкатка покаже),не подобається вона мені хоч і нова, вся крива і коса. Знайшов у себе колесо від СШ років 90х з алю втулкою ,привів в порядок і ось поперекидав ( добре що є з чого) між двома(перша та що алюмінієва 90х років, друга та що вже стояла з дефектною різьбою)  , частини щоб привести в розміри. Короче тепер розумію не любов до мультиспіда колеги kisa, img/ag До свого сінгла взагалі не дивлюсь, просто їжджу, тільки цеп варю і вся робота.

3

fo_1ook,

Spoiler

Ура! + синглмен img/bp  img/bm

Старт-шоссе  85".

Старт-шоссе  85".

Забрав я свій різьбомір сьогодні. Зробив замір тієї втулки яка стояла на Рижому,з незрозумілою різьбою. Я не знаю що казати крім " Стою на асфальті в лижи обутий..." . Що не так? 1.0 підходить краще чим 24.

2

Spoiler

у нас интеллигентно продолжают:  "то ли я их не той лыжной мазью намазал" img/bm  img/bj

img/bw По идее, там и должно быть 1,0 img/bk

Мой гараж

Це з заводу. В когось є гарантія, що на неї в минулому житті не накручували буржуйську тріскавку, яка ту різьбу трішки підрихтувала?

Я рухаюсь, значить я існую!

3

Судя по тому, что 24tpi укладывается в резьбу глубоко и  ровно, просто с нарастающим зазором... Пожалуй, ты прав img/ag
Старт-шоссе  85".

Мой гараж

Євгеній76,

В когось є гарантія, що на неї в минулому житті не накручували буржуйську тріскавку

Ні. Може бути що хтось накручував пятерик з не метричною різьбою а потім зняв і поставив рідній, такою мені і потрапила.Тоді і зрозуміло чому фривіл у мене накрутився нормально не дійшовши дві нитки при бажанні давши трохи сили він і по ним пішов але я не ризикнув, здивувався тоді просто, я це робив як втулки ще не були заспицовані,підготовлені тільки. Це все пояснює.

Ага предхоз вроді і культурне слово, а звучить як матюк  img/bj

Євгеній76, підкажіть будь ласка що воно значить img/ab

Це скорочено "предьідуший хозяин" img/ag

1

Євгеній76, зрозумів,попередник одним словом img/ab Тепер цікаво чому один вільнобіг від Туриста тримався на цій зґвалтуваній  різьбі а інший її добив.Складаємо до купи історію про те як різьбу ґвалтували img/bj