Re: W'star(t)ON

Вижу, у вас уже хомуты есть, значит бонки паять не будете.
Судя по бутылке, на ходу не собираетесь пить(я пробовал, откручивать не очень удобно, разве что без рук ехать).

На нижней трубе можно разместить бóльшие бутылки(успешно возил 1.5л, можно и больше). Если на ходу пить хотите, то найти крышку с колпачком и ставить по высоте, чтобы доставать было удобно. Если не хотите, то по полторашке ориентироваться, на всякий случай.
Раз появился бутылкодержатель, то и бутылки возить захочется  img/ab

Бесплатный велосипед — лучший велосипед

1

frivermen, цікава інформація для мене, дякую.

значит бонки паять не будете.

Ні, хомутів вистачить, добре що вони були разом з тримачем, свердлити раму немає бажання.

Судя по бутылке, на ходу не собираетесь пить

Поки не великі відстані, є зупинки, тут головне щоб було чим змочити горло. Кришка є бо вода з під якої взяв тару позиціонується спеціально для спортсменів але була взята не із за написів і функціоналу а по тій причині що добре підійшла під тримач але треба перевірити це слово " добре".
Тоді на нижню трубу піде img/ab  Я ще хотів його втулити на підсиділ але бутилка 0.75л висока, з задньою частиною сідла конфлікт,цей варіант не став навіть фотографувати на суд.

Ще хочу змінити джинси на хоча б спортивні штани img/ag  Колись думав придбати вело форму але обдумуючи дійшов до тої думки що мені вона не треба на данному моменті. Хочу прибрати саме бісюче мене в такому роді катанні, це сумка і джинси, спробую без них а потім буду знати куди іти.

2

W'star(t)ON

Це скоріше відгук, доповнення. З 08.06  до вчорашнього дня після зв'язки спиць катав на синьому кожен день, сьогодні вже пересів на

W'star(t)ON

по тій причині що з'явилася якась втомленість від його жорсткості. Фіолетовий СШ дуже комфортний велосипед після синього, їхав на роботу без поспіху. Як не крути але бажано мати різні велосипеди під різні цілі.

4

fo_1ook пишет:

бажано мати різні велосипеди

У нас по суті весь форум про це img/bs

Я рухаюсь, значить я існую!

5

Сегодня проверил проволоку 0,4 мм из "Умею все" — не годится, она реально медная и рвется руками.

4

А проволоку от бутылок шампанского кто-нибудь пробовал?  Она на первый взгляд должна подойти для перевязки спиц.

"Ненавижу, когда все шагают в ногу одинаково стриженые, одинаково одетые, с одинаковыми мыслями в одинаково пустых головах" © Кий.

Це ж скільки шампанського випити потрібно  img/ai
Хіба що на весіллях затаритися

Я рухаюсь, значить я існую!

2

Євгеній76, приблизно 5,5 метра треба дроту на перев'язку 36 хрестів, якщо я нічого не сплутав але чи підійде той дріт з шампанского, він лютий.

agafonov1980, так і латунна що я придбав рветься руками але в порівнянні з мідною то латунною можна краще стягнути. Бронзова буде ще краще img/ab Хотів пропаяти, попросив у товариша 100 ватний паяльник але він дав збій, згорів img/ak 
Може це знак долі img/bw типу катай як є на тому варіанті як Костянтин радив і не парся, воно і так працює а при необхідності можна легко прибрати але прибирати не планую бо мені все подобається, єдине що з часом втомлює ця чутливість. Мабуть розумію чому шосейні велосипеди це спортивні снаряди а не щось таке що можна на кожен день.

1

Что она рвётся руками — то не страшно, ведь будет много витков, а попробуйте порвать 7 ниток, сложенных вместе — трудно будет. Да и задача этой проволоки не спицу заменять, а удерживать спицы от взаимного смещения, а это намного меньшая нагрузка. По моему скромному опыту проволока 0,4 мм из Леруа с задачей справляется на ура! Причём перевязывал три пары колёс, и все чуть разными способами: по 7 витков в один слой, по 10 также в один слой и 10 витков в два слоя — пять туда, пять поверх обратно. В эксплуатации никакой разницы.

Леруашная рвётся очень тяжело. Даже не посередине, а ближе к рыболовной стальке, чем к меди.
Ну и

kisa пишет:

почему-то же не просто рекомендуется сталь 0,4, а ещё и выпускается специально. И способ намотки отработан вплоть до количества витков. Я не отступалот рекомендаций.

Хотя в итоге леруашная устраивает.

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.