Re: Моя вєло хата

Евгений76,
Вони навіть демпінгістів демпінгують  img/ay

shvorak, якщо позиціонується "для БМХ" (на око товста вісь), то може і до 200 коштувати.

Додано: 23-10-2017 20:05:25

опа, випередили img/ag

http://www.mastervelo.com/
Отут шукати. Там і задня не дорога.
Позіціонується як фіксова, саме така і є.
Там цікава цінова політика, однакові втулкі різного коліру в різну ціну, підозрюю це від завозу.

Я рухаюсь, значить я існую!

Евгений76, колись я спілкувався з тамтешніми консультантами, вони мені прямо сказали що вони беруть массивніше оптом ніж інші магазини і тому вони можуть собі дозволити ставити такі ціни і робити такі дисконти під кінець сезону. Тому — вітаю, не проморгали можливість img/ay

Свого часу правда шось вони накрутили і зробили примусово наложку, потім відмовивлись і знов почали приймати передплату. А ще у них пільгова доставка по НП, дешевше стандартного, хоч і не набагато, але приємно.

Пользователь находится в режиме "только для чтения".

Я там всі деталі на Німця брав. То ще й безкоштовна доставка була.

alonso_forgotten,
Так сейчас снова без наложки? Я раза 3 у них заказывал, каждый раз приходилось учитывать наложку, что немного портило их в принципе не плохой ценник.

Ищу крылья на турист, переднее крыло и щиток цепи на Минск В-114.

PE4ENbKO, да, уже можно по предоплате. Педали себе тоже ухватил по скидке оттуда. В примечании к заказу сразу пишу им что если есть в наличии то не тяните время, сразу кидайте номер карты — так и делают.

перевіряв, наскільки вдало отвори зробив

Женя! Я теж майже купився на  розіграш, — занадто фірмово отвори вийшли img/bk
Треба було "спецзаказ" робить — всілякі там тузи чи ще якісь цікаві фігури,
або в однім фланці 5 отворів, а в іншому 6 або 7.  img/ag

Не в цей раз. Спеціально використав лише підручні засоби, шуруповерт, круглі напилкі та надфілі. А то минулий раз всі на фрезер облизалися і сказали, звісно у нього ж станок )))

img/ag  img/ay

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

А сидів думав,шо це за виробник такий,пів втулки з прорізом а половина глуха. img/ag

Куплю вилку на "рекорд"

Прибарахлився.
В описі одного виносу помилка. Він мав бути 100х150, а по факту як уно. Хоть і переплатив за один 26 грн, але це всерівно дешевше ніж деінде.
Когі взагалі пісня. Ще тільки на 13 придбати і в мене повний комплект для підбору передачи.

Моя вєло хата

Магазин все той же. МастерВело.

Евгений76,
Женя, "висота" вертикальної частини виносів однакова?

Евгений76,
Женя а коги 14,15,16 ?

MWL, вони ідентичні. Навіть вибиті написи, тільки в одному зліва, в другому зправа. Надрукований напис не рахуємо.
Загальна довжина штока в обох 150 мм. Ефективна щось біля 80 мм.
leonyar, ти рахував img/ai  саме на стільки. Зараз шукаю хто б нарізав ліву різьбу на другу сторону втулки.
Враховуючи, що 18 і 17 маю, можна вибирати.