Re: Моя вєло хата
Евгений76,
Вони навіть демпінгістів демпінгують
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Моя вєло хата
Страницы Назад 1 … 25 26 27 28 29 … 118 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
shvorak, якщо позиціонується "для БМХ" (на око товста вісь), то може і до 200 коштувати.
Додано: 23-10-2017 20:05:25
опа, випередили
http://www.mastervelo.com/
Отут шукати. Там і задня не дорога.
Позіціонується як фіксова, саме така і є.
Там цікава цінова політика, однакові втулкі різного коліру в різну ціну, підозрюю це від завозу.
Евгений76, колись я спілкувався з тамтешніми консультантами, вони мені прямо сказали що вони беруть массивніше оптом ніж інші магазини і тому вони можуть собі дозволити ставити такі ціни і робити такі дисконти під кінець сезону. Тому — вітаю, не проморгали можливість
Свого часу правда шось вони накрутили і зробили примусово наложку, потім відмовивлись і знов почали приймати передплату. А ще у них пільгова доставка по НП, дешевше стандартного, хоч і не набагато, але приємно.
Я там всі деталі на Німця брав. То ще й безкоштовна доставка була.
alonso_forgotten,
Так сейчас снова без наложки? Я раза 3 у них заказывал, каждый раз приходилось учитывать наложку, что немного портило их в принципе не плохой ценник.
PE4ENbKO, да, уже можно по предоплате. Педали себе тоже ухватил по скидке оттуда. В примечании к заказу сразу пишу им что если есть в наличии то не тяните время, сразу кидайте номер карты — так и делают.
перевіряв, наскільки вдало отвори зробив
Женя! Я теж майже купився на розіграш, — занадто фірмово отвори вийшли
Треба було "спецзаказ" робить — всілякі там тузи чи ще якісь цікаві фігури,
або в однім фланці 5 отворів, а в іншому 6 або 7.
Не в цей раз. Спеціально використав лише підручні засоби, шуруповерт, круглі напилкі та надфілі. А то минулий раз всі на фрезер облизалися і сказали, звісно у нього ж станок )))
А сидів думав,шо це за виробник такий,пів втулки з прорізом а половина глуха.
Прибарахлився.
В описі одного виносу помилка. Він мав бути 100х150, а по факту як уно. Хоть і переплатив за один 26 грн, але це всерівно дешевше ніж деінде.
Когі взагалі пісня. Ще тільки на 13 придбати і в мене повний комплект для підбору передачи.
Магазин все той же. МастерВело.
Евгений76,
Женя, "висота" вертикальної частини виносів однакова?
MWL, вони ідентичні. Навіть вибиті написи, тільки в одному зліва, в другому зправа. Надрукований напис не рахуємо.
Загальна довжина штока в обох 150 мм. Ефективна щось біля 80 мм.
leonyar, ти рахував саме на стільки. Зараз шукаю хто б нарізав ліву різьбу на другу сторону втулки.
Враховуючи, що 18 і 17 маю, можна вибирати.
Страницы Назад 1 … 25 26 27 28 29 … 118 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Моя вєло хата