Re: Моя вєло хата
Во. Я б тоже попристраивал.
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Моя вєло хата
Страницы Назад 1 … 47 48 49 50 51 … 118 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Во. Я б тоже попристраивал.
А от капюшони на гальмівні ручки я б прилаштував. Може їх і не було в реальності, але мали б бути.
якщо потрiбнi — то маю кiлька зайвих пар нових "слоникiв", можу одну презентувати. Але краще (якщо не музей) ставита корпуса з натягувачем та ручками "Харкiв" (також кiлька "зайвих" комплектiв маю, якщо буде потреба домовимось). Трубок на жаль вже не маю, а пропонувати купляти новi ще з тих часiв по кiнскому цiннику релiгiя не дозволяе
Лайфак в одному фото.
Передісторія. Трапляються олдові системи з скрученими шляпками болтиків бонок. Трапляються і взагалі без бонок. У когось може як у мене, бонки десь діваються, а знаходяться коли все зібрано.
Сучасні бонки не підходять по стилю.
Беремо болт нєржавіючий М8 і довгу гайку. Шляхом маніпуляцій, в моєму випадку на токарному станку, теж саме можна і в дрелі зробити.
как насттоящая
Евгений76, Во,а я купил на настенный свой стартон 6 гаек м 8.Проточу их зажав за шляпку ,подопру конусом,обдеру до 5.9 мм и нарежу резьбу м6.Изначально хотел м6 использовать,но шляпки маловаты...
toni73, саме тому М8 взяв, бо у 6 шляпкі малі. В мене штатні гайкі десь розбіглись і подумавши вирішив перейти на 8-ку. Діаметр отворів Фаворита 9 мм, хватило.
Евгений76,Нержавеющие болтики вещь.Делаешь с них что хочешь,потом отполировал и красота.
Евгений76, что это там у вас такое интересное?)
Кругом маньяки
А я знаю, что там
Женя, с приходом!
Евгений76,
З поповнення в вєло хаті
А що там на дропі? Запиляв трохи хтось, чи що?
Дякую.
Нарешті карму поправив настільки, що Рекорд підвалив. З дропом все добре, морду йому трохи пиляли, але щось придумаємо. Вилочка теж їде.
Это карма после киевского трека так плюсанулась. Теперь есть чем зимой заняться
Евгений76, у Рівному велотреку нема, треба добиратись до столиці чи Львова (Харків далеко).
Страницы Назад 1 … 47 48 49 50 51 … 118 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Моя вєло хата