Тема: Моя крокодиляча ферма)
Вирішив і я написати про свої велосипеди. Не знаю чи цікаво буде... Більше для того щоб залишити це в історії) Як на мене основна проблема кроководства полягає у постійному балансуванні між бажаннями в побудові проекту та ціною за цей проек. Мене постійно переслідує думка що коли перевалюєш за певну суму, за ці гроші можливо купити більш менш вдалий зарубіжний аналог. Я достатньо ремонтував і збирав велосипеди щоб підтвердити думку: відреставрувати старий ХВЗ це вершина завзятості)
Почнемо по порядку. Попередньо продавши в 2018 році свій МТБ який в процесі експлуатації перетворився в монстеркрос (бо потрібно було долати відстані більше 100 км на добу) я придбав старенького перекрашеного Спутніка ,якого збирав мій товариш, що займався ремонтом велосипедів. Отже машина потрапила до рук в гарному стані і відносно вірно зібрана. Тому після перших заїздів мене здивувало що велосипед який коштував в 5 разів дешевше їхав не гірше, а то й краще попереднього
На наступний сезон велосипед перетерпів метаморфози... І тут я відкрив для себе всю красу нашого сайту) Ніколи не міг подумати, що для роботи з ХВЗ потрібно стільки знати. Теми форума курились годинами... І Зараз перечитуючи знову відкриваю щось нове... Повернемось до коника:
На фото вище поїздка на Пивиху. Близько 130 км в один бік.
На цьому експеременти з рамою не закінчились. Перетерпівши зміни велосипед був проданий, і сподіваюсь вірою і правдою служить новому власнику.
Не займайтесь підміною понять...