Re: Моя крокодиляча ферма)

dorogan_mihail пишет:

Якщо нариклад зробити комплект для більш менш дальніх поїздок той баран + вузьке сідло.

img/ay
https://krokovod.org/forum/viewtopic.php?pid=2149#p2149

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

drunia, а пан розуміється на збоченнях! img/bj Тані ніхто не буде розвертати винос. Ось приклад побудови на базі України В-130, https://krokovod.org/forum/viewtopic.ph … 118#p63118 питання лише в довжині цих 2 велосипедів...

Диявол криється в деталях...
Не займайтесь підміною понять...

dorogan_mihail, питання ще й в "довжині" велосипедиста та його рук

2

drunia, Да, но на более-менее классических велосипедах с более-менее классическими рулями, как оно — посмотрите сверху.
Грипсы находятся примерно на линии воображаемой палки, вставленной в тот же вынос. Только выше. Ну и, чуть шо, слегка разогнуть посадку можно, применив вынос увеличенной высоты, о чём сказано в проекте.
К тому же, это поздний Минск, а он (могу ошибаться, а проверять лень img/bm ) чуть не самый короткий спереди по раме из всех дорожников.

Мой гараж

kisa, вот сев на велосипед, прикинув что удобно, а грипсы находятся как Вы сказали почти по линии выноса и вспомнил ту вишньовую Украину В-130. Подумалось, почему бы и нет img/work

По велосипеду осталось всего ничего: пересобрать седло, установить тормоз, установить динаму с фарой, установить щиток цепи и пару тройку кожаных изделий (есть такая мысль). В перспективе собрать вилсет на чайках... Короче работы на месяц img/bj

1

Якщо на цьому фото посадка налаштована для автора
Моя крокодиляча ферма)
То на дорожнику з кермом типу баран, думаю, що перемичка керма буде далекувато.

Под автора, наверное. Но в такой позе — развернув плечи и с гордо поднятой головой — далеко он явно ездить не будет img/ag

Мой гараж

drunia, побійтесь Бога) то не моя посадка img/av Вело на яких реально багато проїхано осьМоя крокодиляча ферма) Моя крокодиляча ферма) Моя крокодиляча ферма)

2

dorogan_mihail, значить "збочень" не буде img/ab

2

(03-05-2024 12:32:55 отредактировано dorogan_mihail)

Отже є ПРОМІЖНИЙ результат. Велосипед поїхав. І поїхав чудово. В порівнянні з В-553 кидається в очі м'якість велосипеда але ямки хаває на раз img/ar Комфорт ходу шалений! Коротше задоволений img/be Моя крокодиляча ферма) Моя крокодиляча ферма) Моя крокодиляча ферма)

Надалі робота зі шкірою. Маю думку причипити шкіряні бризговички та реміньці на втулки, бардачок і головне -готую сідло. На ньому хочу зупинитись. На трьохпружинках ще не їздив  img/crash Хтось поіздівався і пофарбував.  img/bu Дуже сподобався чепрак: товстий і виглядає добротно. Моя крокодиляча ферма) Моя крокодиляча ферма) Моя крокодиляча ферма)

Ще буде заміна педалей на "нормальні" топталки.
Хотів витримати стиль щоб не зробити венігрет з ретро та більш сучасних запчастин...

9

dorogan_mihail, вітаю з поїхалом  img/ay

Педалі від туриста нормальні, щоб були "більш топталками" — на них штатні резинки пошукати треба. вони ж модульні, резинки і катафоти знімаються.

Моя крокодиляча ферма)  Моя крокодиляча ферма)

2

Marduk, Дякую img/thank  Дійсно до туристичних питань нема, але вони підуть на проект пафрейсера img/rolleyes  Та й хочеться на цьому вело їхати не швидко топтать більш широку поверхню. Туристичні своїми шипами і малою площею все ж підстьогують нажимать активніше img/ap

2

"Шпалы" старорежимные должны неплохо зайти.

Ибу ибуди — дадао муди!

2

Современные топталки будут смотреться инородно. Можно использовать корпуса от китайских педалей, которые типа на Украину. Потроха для них, включая чашки, как раз подходят от туристовких педалей на предыдущем фото.  img/ab

2

Ой, если уж на то пошло, то Ардис. К ним полторы претензии — индийский хром, и часто резина паршивая (хром нежный всегда, а резина паршивая иногда). А визуально они ретро, и конструктивно представляют собой очень грамотно усиленные "шпалы". Правда, увесистые, ну и что?
Чуть не единственные педали в продаже, где бывает метрическая резьба.
https://krokovod.org/forum/viewtopic.php?pid=8816#p8816

Spoiler

Моя крокодиляча ферма) Моя крокодиляча ферма)

Мой гараж