Re: Мій гараж

Темно коричневую обмотку в тон к такому же коричневому кожаному седлу.

Diesel power

Re: Мій гараж

Найшов нарешті на Україну нормальні красиві болотніки:

Мій гараж

Мій гараж

Заодно і резину поміняв на ті зимові мішлени(вони на диво і по асфальту непогано катять на відміну від всякої шипованої ашанорезини), шось ті балони : метрополітени і фет френки не сильно подобаються. Порівняно з звичайною 40мм резиною не сказав б шо сильно мягше на них їхати, все одно 2атм мінімальний тиск ,пробував переднє колесо на 1,5 качати — прікольно по розбитій бруківці було їхати, але вже укус зловив раз, ну його..  а на 2 атм якшо качати то починає колбасити навіть трохи сильніше як на 40мм класичних дорожніх шинах набитих на ті ж самі 2 атм.

Re: Мій гараж

Arioh, они че из нержи? img/ai

Re: Мій гараж

LjAlex, Вроді та, вони магнітяться, але є надпис edehlstahl то походу нержавійка по німецьки . І ржавчини взагалі не видно на них навіть зсередини.

Re: Мій гараж

img/ag Она теперь на Минск начала 70-х чётко похожа — чёрная с хром крыльями. Да даже в 80-х у нас было круто добыть в Украину минские блестящие крылья вместо уныло-серых хвзшных img/ag

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Re: Мій гараж

Arioh пишет:

нормальні красиві болотніки:

Крылья — реально жЫр img/ay
А белые полосы на передней покрыхе — портят вид. Избавится бы надо от них.

Только катая на велосипеде — понимаешь, какой все-таки Ростов маленький город : )
Ищу вилку и переднее крыло на МВЗ В-16
Ищу переднее крыло светло-зеленого.... да любого!!!! цвета на Спутник В-39

Re: Мій гараж

О! "Україна" знову в рух пішла!  img/ag

До тих крил треба вуса з бляхи для повного фен-шую. А багажник з нержавійки куди подівся?

Arioh пишет:

все одно 2атм мінімальний тиск ,пробував переднє колесо на 1,5 качати

Я на рекомендований мінімальний тиск ніколи не дивлюсь, спускаю по ситуації і по накату.  У мене на найнерських CST вказано мін/макс 4-6 бар, а я качаю у передню 1.8 атм, а у задню 2.2.  Змій ще не ловив  img/bk
Про білі полоси на передній шині приєднуюсь до попереднього посту, зафарбуйте їх чорним перманентним маркером.

Re: Мій гараж

Та шось вічно лінь ті полоси здерти, то світловідбиваюча стрічка колись була, на днях зніму.

CustoмBicyclь пишет:

Я на рекомендований мінімальний тиск ніколи не дивлюсь, спускаю по ситуації і по накату.  У мене на найнерських CST вказано мін/макс 4-6 бар, а я качаю у передню 1.8 атм, а у задню 2.2.

Ну в тих шинах шо стояли наприклад якшо качати менше 2 атм, починають трохи липнути до асфальту, а у Львові  постійно асфальт з бруківкою чередується, не буду ж кожні 5 хвилин спускати/накачувати колеса  img/ag .

Я вже вот думаю може б то все таки на ту мтб раму поставити грубі дорожні шини, там хоть без шаманства навіть 2,5 можна запхнути. В ідеалі легкі напівсліки без антипроколу.

Re: Мій гараж

Я бы обода закрасил.

Re: Мій гараж

А я вважаю, що ця гальмівна доріжка добавляє таким колесам візуальної легкості.  Якщо повністю чорні такі широкі ободи, то треба ставити світлого кольору шини, чи хоча би шини зі світлими боковинами.

Arioh пишет:

якшо качати менше 2 атм, починають трохи липнути до асфальту

То так антипрокольний шар паскудить поведінку шин. У мене є 2 колеса з антипроколом "3 левел", так само липнуть недокачаними. Одне з "1 левел" — те не липне, але антипрокол у ньому мабуть символічний, зате важить трішки більше. На майбутнє не буду купляти шин з антипрокольним шаром, мені воно без потреби.

Re: Мій гараж

Прикріпив тут ше фару на передній болотнік, там де друга пара вусів раніше була. Вот люблять німці на болотніки по 2 пари алюмінієвих вусів ставити, які потім постійно гнуться і тріскають  img/as . Особливо смішно виглядає коли болотніки чугунні а вуса алю,  img/ag . Тепер ше бризговики треба буде поставити.

Мій гараж

Re: Мій гараж

Фару нужно всё-таки подпереть усами, только железными. Она ж на брусчатке не отлетит, а катапультируется, как из пращи  img/ag

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Re: Мій гараж

Arioh, на таких крилах найчастіше вуса з профільованої виштамповкою полоси нержавійки (інколи оцинковка, частіше на фарбованих крилах) товшиною 0.8 мм. На Газелях і Ралеях буває навіт 1 мм товщина полоси вусів.  На старих німецьких були частіше круглі алюмінієві вуса 6-8 мм, тріскають такі тільки на наших дорогах  img/bk

Для того переднього болотника треба поставити ще спереду вуса, інакше потріскає біля кріплення до вилки, і фара цей процес пришвидшить.

Re: Мій гараж

Arioh пишет:

Прикріпив тут ше фару на передній болотнік

Если правильно разглядел, то это лёгкая пластмассовая фара с али, она не должна ничего разбить, поскольку почти ничего не весит сама.
По мне разве что великовата часть переднего крыла, выступающая перед вилкой.

"Ненавижу, когда все шагают в ногу одинаково стриженые, одинаково одетые, с одинаковыми мыслями в одинаково пустых головах" © Кий.

Re: Мій гараж

DVDshnik, Ага, вона, там напевно кріплення фари важить більше за саму фару.

Але вуса все ж поставлю додаткові.