Re: Мій гараж
По фото — у него очень длинная база. Не могли бы померить?
Eclipse, 106см, колесо по центру дропів стоїть зараз. Якшо на початок поставити то десь 104см буде. Задні пера 44-48см.
Для нагруженого турінга та. А в мене весь груз то гроші, телефон і пачка сигарет в кишені . Максимум насос,латки і запаска. Крила і багажник навіть не планую ставити, ну і плюс відносно жорсткі колеса. В мене на 15кг Україні 52/21 стоїть, в гору спокійно заїжджаю без напрягу навіть на 52/20 заїжджав спокійно.
Гарнюня І дропи достойно зроблені там.
Тестова зборка чеха, кодове ім'я — "Швейк" .
Райзер тимчасово поставив, весною надіюсь на базар мої любимі хромовані барани завезуть, треба буде прикупити ше пару штук. Зірку на 19 поки поставив на пробу. Завтра пробний виїзд. Замок сідла ужс , треба поміняти буде, а то кут нахилу нормально не регулюється з цим. Обода древні французькі, торпеда велостіл(якраз в тєму на чеха), передня втулка максі-кар, шприхи нержа, в 3 хреста обидва,гума цст реальних 28мм. Переднє колесо на 40 шприх (не ради суперміцності, просто нема куда його подіти більше . Сумніваюсь, шо воно хоть чимісь від аналогічного на 36 відрізняється)
На диво, нові деталі гармонійно виглядають
Єдине — я б зрізав ік бісу те кріплення для дінамки...
Єдине — я б зрізав ік бісу те кріплення для дінамки...
Або щось туди прикрутити. Фару чи динамку. Головне щоб кронштейн став кронштейном а не залізякою що стирчить з вилки.
Коллеги .
З кронштейном шось придумаю. Можна й фару поставити, в мене валяється їх пару штук.