Re: Мій гараж

CustoмBicyclь, а как любители FGCX выживают, интересно?

Re: Мій гараж

Arioh пишет:

то скоріше важкий турінг-всюдихід, а не класичний мтб.

Та як собі хочете, але для такого рама занадто жорстка. Туринг має нормально гасити вібрації.


Кирилл, пошук Гугля по зображенню і відео показує досить гладкі  грунтовки, так і виживають.

Re: Мій гараж

Arioh, був колись у мене хромолевий МТБ "WHEELER" , ригід, вилка 1 1/8.  Я на ньому катав кілька років. Продав його після першої поїздки на 55 км, при чому по асфальту міжрайонного рівня якості і на напівсліках. Ну нема у таких танків накату, з України буде в рази кращий туринг-всюдихід.

Spoiler

На заміну я купив сталевого туринга з 622х35 шинами і катав ним з більшим задоволенням майже всюди, де раніше на тому МТБ

Покатаєте і розкажете, Ви багато експериментів на різних фреймсетах робили — зможете порівняти характеристики.

Re: Мій гараж

CustoмBicyclь, так и во Львове горы пока не выросли.  img/ab

Re: Мій гараж

img/ag Ну, рельеф всё-таки есть. И знаменитая брукiвка. С трамвайными рельсами. И часто как раз на рельефе.

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Re: Мій гараж

Угу, сама жесть то криво покладена бруківка з зазорами в 30-35мм на деяких вулицях в центрі. Або мій "любимий" даунхіл по вулиці Шевченка де мало того шо бруківка розбита в ноль так ше й дорога в формі синусоїди  img/ag . Після того лісові/польові дороги ідеальним рельєфом здаються  img/ag .

Re: Мій гараж

img/ag  Я ж и написал "знаменитая"  img/ag

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Re: Мій гараж

Вот тут голландця ше допилюю.

Мій гараж

По з/ч вже оприділився, останнє шо підбирав на нього — сідло. Сорі за якість фото, тапок в приміщеннях фотографує кошмарно  img/as . Сідло і задня покришка насправді темно коричневі. Обмотка напевно тоже коричнева саме краще впишеться? І Ніяк за емблему не візьмуся.

Вел планувався як внедорожник, а получився злий динамічний туринг(в мене завжди так  img/ag ), скоріше навіть рандоннер, літає по зернистому асфальті(а він в нас майже всюди де не бруківка) швидше стартона.

Найшов ше серед хламу на роботі сумку з епічною назвою "Волшебница 2-01"

Мій гараж

Думаю мб її як підсідельну приспособити? Подобається, шо досить об'ємна.

Re: Мій гараж

Переїхався сьогодні нарешті на горняку. Ну ніби норм, їхав поки тільки по місту: асфальт/бруківка. Накат на диво хороший по асфальті, думав буде гірше, з прямою передачою тоже ніби норм підібрав. По трясучості більш-менш на набитих на 2.5атм шинах чуть сильніше колбасить як на дорожниках з аналогічною резиною. На бездоріжжя не пхаюсь поки сніг не розтане, шини явно не для зими, трохи заносить їх, в тих мішленів шо на Україні стоять в раз 5 краща устойчивість на слизьких дорогах.
До речі стара деорівська 6 передачна манетка ідеально підійшла до саксівської трійки 2 передачі на манетці = 1 на планетарці.

Re: Мій гараж

Arioh,
Я такие сумки типа волшебница пытался использовать, но столкнулся с неприятным эффектом — пришитые шлейки для крепления трут по краске на раме. Сумка больше, чем обычный бардачок и в силу излишней  мягкости болтается при движении вправо-влево сильнее оного. Если внешний вид велосипеда колхозный, то как бы и ладно, а если выставочный, то очень быстро образуются дорожки потертой краски на верхней трубе. Причем, как сильно не затягивай ремешки, болтаться меньше оно не будет. Три их или больше, не важно. Разве что на руле приспособить.

Re: Мій гараж

Пафнутий, Я її під сідло думаю причепити, типу двома пасками за кріплення на сідлі і одним знизу за підсиділ шоб не болталась сильно.

Re: Мій гараж

Продовжую на горняка з/ч підбирати, вже пару днів їжджу на ньому, у Львові рідкісний випадок як для зими — днів 7-8 плюсова температура і без дощу/снігу img/bo .

Поміняв сідло і винос, заодно і райзер з меншим підйомом поставив. Ніби норм, вот якось мені горняк навіть по центрі Львова їздити більше подобається ніж дорожник, Україна звичайно трохи комфортніша, але маневреність в неї як в двохвагонної фури  img/ag, на цьому велі якось легше протискуватись по львівських "камяних джунглях" . Україна мені більше подобається на широких розбитих дорогах де сильно маневрувати не треба і весь час тупо преш як на танку  img/ag .

Мій гараж

Мій гараж

Бомжуватий вигляд поки шо. Фарбувати буду десь аж під кінець року можливо і на наступний, поки нема змоги, та і з комплектуючими треба спочатку остаточно оприділитись, а то вічно занесу фрейм в малярку, а потім ше 2-3 раза половину деталей поміняю  img/as .  Не зарікаюсь, але скоріше всього це мій останній проект, принаймні для себе точно, бо скоро кімната в гараж перетвориться  img/ag .

Re: Мій гараж

Классний   img/ay Я  б не красив, шарм пропаде.

Spoiler

і передачі б поставив я на класичному мтб img/beard

Re: Мій гараж

andrezin пишет:

і передачі б поставив я на класичному мтб

Spoiler

Реп'яхи збирати img/bm

Шарм как раз может появиться. Мне сейчас очень режет глаз вилка.
Дело в том, что паянные МТБ-рамы попадаются сильно нечасто. Это довольно круто по нынешним временам. Поэтому рама выглядит очень благородно. А вилка на её фоне img/doubt ... Так ещё  рама с благородными узлами  сейчас имеет бледный цвет, а яркая упрощённая вилка бросается в глаза. Нехорошо это — тушевать прелесть и выпячивать убогость img/ag

Вот окраска может эту ситуацию спасти.

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Re: Мій гараж

Ага, вилка хоть і Tange но вигляд дуже специфічний. Впринципі паяної ашановилки я ше в житті не бачив, вони взагалі хоть існують?). Красити напевно в якісь темні кольора буду мб в якийсь відтінок зеленого, назву я цей вел таки "Годзіла"  img/ag .

andrezin, В планетарки як на мене є 2 великих плюса перед класичною трансмісією — не намотає всяку траву/патики в соплю і те, шо можна переключитись не крутячи педалі.