Re: Мій гараж

CustoмBicyclь пишет:

відмити карму ГПС можна тільки двома трековими апаратами підряд.

img/ag Давно img/bf Тот алкобайк сделан чёрт-те когда  в благодарность за подгон Красавицы В-134, и до сих пор бегает img/ap

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

https://krokovod.org/forum/viewtopic.ph … 03#p103803
img/lupa Колеги, ану придивіться. Мої очі бачать, що там достатньо тіла дропа, щоб акуратно заварити пів-автоматом вертикальні дропи, заварити декоративний отвір і буде достатньо м"яса, щоб прорізати горизонтальні дропи.

Теоретически подобные варианты возможны, но вид будет колхозный. А рама — редкая, а не сварная с прогресивно  нечищенными швами...

Мой гараж

Може накладні попробувати зробити? В мене впринципі валяється в кладовці погнута рама штампованого євроашана з якої не шкода дропи відпиляти.

kisa, я думаю, що у Львові шви зачистять. То у Миколаєві тренд їздити з грубими незачищеними швами.

Arioh пишет:

відпиляти.

Отпаять!
CustoмBicyclьimg/doubt всё равно, форма может получиться не очень. А рама не без красоты — жалко.
Ой, летом и я смогу сделать. Но подозреваю, Александр во Львове быстрее найдёт, и дешевле, чем двойной пересыл.

Мой гараж

Якщо автору не дуже потрібна рама, чи не сподобалася, можу купити )

Spoiler

дуже шкода , якщо зпиляєте дропи

andrezin, такі пропозиції вже неодноразово поступали від інших колег.

Spoiler

У тої рами така карма, що вона обов"язково має бути уколхожена закрокодилена під нетипове для неї використання з нетиповими комплектуючими. Як кажуть: має право  img/bk

andrezin, Та там крива рама самого бюджетного нмецького сітібайка з погнутим заднім пером і підсідельною трубою, покрашена віником, ше і з стандартом каретки томпсона 34,2мм яку впринципі нереально дістати, мені стидно за такий шмельц гроші просити  img/ag . Якшо Вам охота з нею возитись можу подарити.

CustoмBicyclь, Ну чому зразу не типове? В мене взагалі то з не мтбшних комплектуючих на ній  тільки сідло і планетарка  img/bk .

Короче поставив я поки соплю на горняка. поїжджу 1-2 місяці якшо буде норм то лишу мб. Сопля турней, принаймні з тих, шо в мене є — єдина яка чітко працює з індексною деорівською манеткою. 1х5, втулка майлард з шнеком, принаймні хоч по ресурсу не гірше планетарки буде. Більше передач мені даром не треба, були б нормальні дропи то може б дабл-спід зробив 2х2 або взагалі фікс  img/ab .

Мій гараж

Петля до перекидки не завелика получилась? Дуже рідко з ними маю справу.

img/ag Ну или так.
Болотники вид портят img/bm

Мой гараж

Петля великовата, можно укоротить img/bs

Люблю велосипеды

Петля велика, вкорочуйте. Треба щоб трос заходив в перекидку прямо.

І вибачте, але:

Spoiler

Мій гараж

І продайте раму комусь хто цінує олд-мтб, і зробить на ній шось путнє.

Пользователь находится в режиме "только для чтения".

alonso_forgotten, Ну вот, шо по вашому я не так роблю? 100500 передач не хватає?