Re: Мій гараж

Все. Ліпити туди 1*5 це всеодно шо ліпити квадрат і двійні високі обода на турист.

Там стояв групсет деор лх в стоці. 3*7, чи 8. І він для мтб потреб використовується. Ок, я б зняв звідти малу зірку і вліпив би трошки коротшу каретку. Все.

П.С: вам не тільки я тут писав — рама ця не за призначенням вам, ну не дорожна вона.

Пользователь находится в режиме "только для чтения".

alonso_forgotten, та попустіться!  img/ag
Ця рама проклята Мій гараж

CustoмBicyclьimg/ag ну святотатство ж, батюшко, як тут його виключити img/ag

Ну мені вот важко уявити нашо потрібна передача менша ніж 1.5.

img/ap Просто получаю удовольствие от всей полемики.

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Ну вам то звісно, а передача менше ніж 1.5 треба, там де їздить МТБ!!!
Мій гараж
Мій гараж
Отам стихія тої рами, таки погоджусь, вже проклятої (і чим вона тільки недогодила, мабуть зламаною вилкою img/bm )
А він має навіть отам проїхати під гору, технічно долати природні сходи, видертися по сипучому... ви там з своїми 1.5 здохнете через хвилину, поламаєте пітуха і порвете ланцюг ще й може. І на гумі 2.3-2.5 ви не надавите на тій передачі як слід, бо м"яке колесо ковтне половину тих зусиль.

alonso_forgotten пишет:

Отам стихія тої рами,

Да ну, она ещё по годам слишком нежная именно для такого. На первом фото такая не сложится?
На обоих фотках с горы езда — я там и на мтб--фиксе бы проехал  img/ae
img/bj

Мой гараж

Ну на першій фотці вгору точно б виїхав спокійно, вот вниз б наврядче  ризикнув, там по ідеї амовилку як мінімум треба. Мені в дитинстві екстріму хватило, даунхіл по горбатій польовій дорозі з купою піску на тисі без тормозів на все життя запамятався, сам незнаю як доїхав  img/ag  .

img/as з гори, під гору... я про типаж дороги, точніше її відсутності.

Амовилки тоді були поганенькі, і то, досі 2.5" шини порівнюють з амовилкою початкового рівня. Це зараз всі стали балувані рокшоками.

Дорога як дорога, їздив і по гірших (якшо стрімкий спуск не рахувати), фз нашо там резина потрібна більше 45-50мм  img/bn . На ашанах на фото тоже явно не 2.3+ резина

Arioh пишет:

Дорога як дорога, їздив і по гірших

По дорогах на фото вище можна і на дорожнику з торпедо потихеньку зсунутись. Щоб просто їздити не потрібно МТБ, він для того, щоб ганяти на повну по бездоріжжю і роздовбаних дорогах.

Spoiler

Останнє речення пояснює на пальцях, що таке використання не за призначенням. Якщо би Ви робили таку наругу над Рекордом, то kisa вже би давно наклав анафему на акаунт  img/ag

img/ag

Добавлено: 28-02-2019 16:13:43

Ашанов дофига задёшево, а с рекордами ситуация такова, что в них приходится стартоны переделывать  img/ag

Мой гараж

CustoмBicyclь, Ну так я і ганяю. по роздовбаних дорогах взагалі майже кожен день, просто не бачу змісту обвішувати раму лишніми передачами шоб проїхати там де менше часу і сил піде на те, шоб злізти з вела і дотягнути його пішки, ніж крутити педалі. Ви мені до речі взагалі мтб-сингл з натяжителем радили збирати наскільки памятаю.

Arioh пишет:

Ви мені до речі взагалі мтб-сингл з натяжителем радили збирати

Я і дотепер так переконаний  img/bs  З передачами воно швидше їхати не буде, а понижені Вам теж не потрібні.

Spoiler

Та розслабтесь і робіть з нього що хочете, воля Ваша. Що зберете — на тому і їздити будете.
Я, чесно, за такими рамами не ностальгую, мав колись подібного  Wheeler-а : просто їздити на ньому далі 15 км була мука (жорстка хромолева зубодробилка  img/bk ). До коліс менше 622мм. мене ще більше не тягне.  Просто легким тролінгом оживили Вашу тему  img/ag     

В этой раме провоцирует на какую-то ретро-красоту и творчество узловая пайка.
Для ретро-ашанства всё-таки больше подходят более толстые трубы, и сварка — там не страшно  img/ap

Мой гараж