Re: Гараж в квартирі

Для таких случаев вожу с собой кусочек старой камеры и пэт пластик.Резину пускаю к камере,пластик(по размерам меньше чем резина) к покрышке.И можно вполне смело кататся дальше,но желательно на заднем колесе. img/bs
Ну в смысле покрышку лучше эксплуатировать сзади  img/ag

Куплю вилку на "рекорд"

shvorak пишет:

покришка порізана

Як Вам катається на сліках по різних дорогах?

Маю дві практично живі Швабри 622/28 з бежевими боковинами роджені в кінці далеких 80-х років, не розтріскані (прийшли разом із заготовкою родстера). Ясно, що сліки для сухої дороги, ясно що для чистої- та де їх набрати  img/bn
img/ag

Я вчора катнув грунтовками і неважим асфальтом 30 км на Рижику, а в нього рама по шосейному жорстка. Хоч стоїть пружинне шкіряне сідло, на середині маршруту я зрозумів, що неправильно вибрав маршрут, чи то велосипед для цього маршруту. То там ще хоч шини 29 мм. А ви на шосейнику катаєте такими дорогами  img/whipped

Приходилось доезжать до места обмотав "грыжу" прямо через обод тканевой лавсановой изолентой. Только нужно распустить тормоза.

CustoмBicyclь,
Щебінь, булига, грунтовки... Мені скрізь добре їдеться на сліках. Від покриття тільки швидкість міняється.

shvorakimg/bw Ви мене провокуєте на сліки  img/ab

CustoмBicyclь,
Зняв 2 години тому
https://youtu.be/BXyXH4ySmUg

img/rolleyes Хочу. Люблю походы в это время, когда ещё не пораспускалось всё. Но я мерзляк — нужно ещё подождать  img/ag

Spoiler

Сейчас видео с горизонтальным экраном больше не снимают?  img/bj

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

kisa,

Spoiler

Дорога вздовж лежала, то так і знімав :—/

img/bn И не возразишь img/bw

img/ag

Мой гараж

shvorak пишет:

Зняв 2 години тому

img/ba
Я теж щойно повернувся з прогулянки на 20 км. полями-лісом-асфальтом, шкода що не зробив кілька фоток. У нас асфальт кривіший і горбатіший за цуманьську лісову дорогу, грунти переважно супіщані, місцями чесний пісок, все роздовбано фурами і лісовими тракторами. Рівний асфальт, це коли нема ям і грубих тріщин, але його поверхня якась така хвиляста, як целюліт на стегнах великої матусі

Spoiler

Гараж в квартирі

Поні
В походних умовах протестував три Туристи за два сезони. І поняв: прохідності іноді бракує а задній трикутник трохи ватний. Жоден з тих трьох не їхав сам вгору. Склав з оглядкою на ретро МТБ. Наявність деяких деталей зумовлена їх безплатністю. Можливо, після декількох походів, буде апгрейд і фарбування, але то вже як покаже практика.
А зараз відчуваю, що мене з ним чекає багато пригод і сотні кілометрів.
Гараж в квартирі Гараж в квартирі Гараж в квартирі

Тапки в студію.

shvorak пишет:

Тапки в студію.

Сварные швы нечищены  img/bm

Мой гараж

Мені дуже подобається, адвенчур байк.тапок нема за що кидати.

Spoiler

пора делать тему по ретро Мтб?

Лично мне нравится в целом. Слегка по глазам бьёт ломаная линия "вынос вверх — руль вниз". И сам тип руля как-то не вяжется. Сильно круглый, что ли? Немного угловатости б ему, чтоб общей концепции следовать.
Например, какой-то такой:
Гараж в квартирі
Но это сугубо мысли эстетической направленности.

Что интересно: ДО ДТП все спешат. А ПОСЛЕ ДТП УЖЕ не спешат. Вопрос. Если после ДТП уже никуда не надо, то может быть и перед ДТП не спешить?

Да классный.
По нему сразу видно несколько вещей:
1. Это велосипед Ивана.
img/ag

Добавлено: 22-04-2019 14:35:17

А, расшифровать?
Видно, что тачка очень хорошо заточена под его маршруты.
Видно, что её строил вдумчивый кроковод, имеющий опыт и соображение.

Мой гараж