Re: Мій гараж
Чтоб пытаться делать на этой раме что-то туристообразное нужно посмотреть на качество сброки — вдруг овчинка выделки не стоит. А такие мелочи, как вареные мостики вместо паяных очень даже важны в конечном итоге.
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Мій гараж
Страницы Назад 1 … 9 10 11 12 13 … 94 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Чтоб пытаться делать на этой раме что-то туристообразное нужно посмотреть на качество сброки — вдруг овчинка выделки не стоит. А такие мелочи, как вареные мостики вместо паяных очень даже важны в конечном итоге.
Так рама паяна повністю, хромоль же. Вилка хоть і похожа на ашанівську вроді тоже непогана.
Такі вилки бувають дуже непогані, я одну таку використовую(зовнішній вигляд тільки не кожному до смаку) — мені подобається.
Так рама паяна повністю, хромоль же. Вилка хоть і похожа на ашанівську вроді тоже непогана.
У одного из коллег на сходняке рама-дамка тоже вроде хромоль, но в отличие от моего верхнего мостика, его мостик был приварен. Рекомендую внимательно осмотреть всё-таки. Мало ли что
Буржуи пропаивают мостики на точечной. Даже на дешёвых. И я пропаиваю, если работаю с нашей рамой и оставляю такие мостики.
Добавлено: 14th May 2017 23:31:24
Если подумать, это классные вилки. Они, скорее, в наших глазах опозорены промышленными поделками, на которых применяются, чем чем-то ещё. Они даже довольно изящны внешне, если швы в порядок привести.
На форуме нмьб несколько вилок такой схемы весьма крутых фирм, шоссейных (лично с двумя работал). Очень приятные. Понятно, там совсем не такое аляповатое исполнение, как на постсоветских велах.
В ціеї вилки швів взагалі не видно таке враження шо ноги вилиті з одного куска металу. Рульова на сепереторних підшипниках, але сеператор міцний, не то шо на пізніх туристах/українах/євроашанах і шаріки більшого діаметру і пильник резиновий є.
Короче, всем форумом фреймсет принимаем в работу
Дозбирав діаманта майже до "Final edition ", Спочатку він був як сінгл на червячці, але сподобалась арчерівська планетарка, поставив її сюда, та й обід цей під вузьку резину більше підходить. Повернув назад рідний руль з виносом, вот думаю може то руль вертикальніше поставити і лежак сюда присобачити, але вигляд напевно буде специфічний тоді. Ше задній тормоз точно поставлю і можливо сідло інше.
Спецефічна геометрія в нього трохи, морда перед шосера, срака зад легкодорожника
Рама, вилка рульова — Diamant (на трубах columbus cromor)
Руль і винос — Хочу Знать ноунейм, руль алюмінієвий, винос походу якийсь сплав непонятний частина магнітиться частина ні.
Гріпси — якісь з Європи б/у, досить зручні.
Каретка SKF (стояла зразу в рамі)
Система Sakae Custom (зняв з дамки)
Педалі — якісь Shimano вінтажні непомню модель, поки без тукліпсів
Ланцюг КМС
Переднє колесо — обід Mavic open s.u.p. двойний низький , втулка shimano 105 (вже походу на 4 ровер його перекидую )
Заднє колесо — Обід ноунейм двойний низький з якогось древнього шосера походу, втулка Sturmey Archer AW 3 speed
Камери CST
Покришки: перед Continental tour ride 32-622( реально 28), зад Scwalbe delta cruiser 28-622(реально 27). Контіненталів була пара, але другий в одному місці протертий сильно, при їзді на ньому колесом довбало ппц
Тормоз Weinmann, ручка Sacoon
Манетка Sturmey Archer
З тим зеленим ровером поки Хочу Знать шо робити, пробував назад 40 покришку поставити влізла впритик, при мінімальній вісімці буде терти об пера, походу трохи вужчу резину на нього треба.
Дозбирав діаманта
Спецефічна геометрія в нього трохи
Бомбезна геометрія для Львівських доріг швидкість і комфорт в одному флаконі
і AW-шка там 100% ідеологічно вписалась. А руль треба або стальний "баран", або перевернутий "мусташ"
Руль вже булхорна поставив, випиляв з туристичного барана аванті, з нього кстаті набагато зручніший булхорн як з шосейних получається. А вот з AW-хою біда, чогось заклинила, на 3 передачі тупо не крутиться. Поставив поки колесо на червячці туда, буду перебирати надіюсь собачки не зламались .
Дозбирую паралельно той Torpedo, дістав ше одну таку саму кросову покришку (Scwalbe smart sam) тільки тоншу на 3мм по халявній ціні. Велосипед досить мягкий вийшов, але і одночасно непогано розганяється, тепер треба лівий шатун до пари найти і педалі якісь нормальні і фару ше думаю поставити, може з часом раму перекрашу, зараз трохи не по кишені.
Вот такий гоночний трактор получається)
Arioh,
Вполне гармонично выглядит, и руль, и вынос, и седло. Педальки правда... ну то такое, не на парад же ездить на нём. Пойдёт
Дозбирав вже діаманта до кінця, найшов нарешті нормальний довгий винос, тепер ше тільки обмотку лишилось на булхорн якусь придумати і винос трохи шліфанути. Заднє колесо знов поставив то 630-е на червячці, вот планетарка на дорожнику мені подобається, а на більш спортивних телепортаторах мені вона як баласт, ну і також скат 630 в мене був такий самий як передній.
Зібрав тут ше за 2 дня стартон сінгл. Збирав тупо на продаж тому сильно не заморочувався, просто була ціла купа лишніх шосейних і турінгових запчастин не хватало тільки рами. Купив на базарі в дєда на запчастини за 900 грн просто мега колхозний крокодил — рама сш олімпійка, вилка і колеса від україни задня втулка від туриста, руль взагалі від тиси походу був, зато італійське сідло і передній тормоз. Винос з нього тепер на діаманті. Колеса стальні швелера і вилку від України відкладу поки, може колись надумаю якийсь ретродорожник збирати. А на рамі вот такий вот вел зібрав.
Вроді більш менш получився, літає як ракета, якби не необхідність звільнити місце в квартирі, то може і лишив би собі його . А так тільки діаманта собі лишу і напевно ше той туристодорожник, на шосері по половині доріг Львова їздити то трохи мазохізм, і ше мені в шосерах не подобається то шо каретка дуже низько , в діаманта на щастя каретка як в дорожників по висоті.
Стартону баран — идеал будет. Я фактически такой сделал для товарища, аж отдавать жалко Собственно, это ж тивой "проект Телепортатор". Но во Львове да.. по окраинным районам гонять, и в Центр — ни ногой
Починаю тут неспішно збирати ретродорожник, раму надіюсь найду до кінця літа, хочу довгу Україну або Мінськ, а то шо я за кроковод, одні фріци і ні одного хвз чи ммвз, ну хіба шо крім стартона, але його продаю, б-552 вже на роботі купили (в нас там взагалі всі хто на веліку на роботу їздять — майже всі на крокодилах або кастомах, є 2 стартона, діамант, кетлер-сінгл, самопальний ашан на хромолі, спорт б-541, 2 мінська, десна, тепер ше б-552).
Хотілось б зібрати повністю стальний вел "чорно-хромований" , поки шо такий набір деталей маю:
2 стальних швеллера Scurman — обід і переднє колесо, 2 стальних рулі, система томпсона з кареткою, планетарка SA AB з барабанним тормозом (на рахунок неї не впевнений ше не перевіряв чи робоча, на тормозі взагалі колодки відвалились), якийсь вінтажний дзвінок, вилка від України вроді би від старої досить довга вона, ше десь фару мав непогану. З переднім тормозом Хочу Знать шо робити, в ідеалі б барабан SA до пари, але б/у фіг найдеш, а за ціну нового ше три дорожника зібрати можна , sachs і остальні фірми не хочу бо вони переважно в люмінієвому корпусі. Покришки якісь маю раритетні, але на них походу далеко не заїдеш, напевно нові прийдеться купляти.
Короче збирати його буду довго, і на цей раз купляти все підряд, аби лиш подешевше і поякісніше як на всіх остальних моїх велах не буду.
Страницы Назад 1 … 9 10 11 12 13 … 94 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Мій гараж