Re: Мій гараж
Сідло мав отаке https://www.google.ru/search?q=wittkop+ … mCfqmNR3M:
Тепер, дуже жалію шо продав його, амортизувало потужно, правда в жару не реально було їздити на ньому
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Мій гараж
Страницы Назад 1 … 11 12 13 14 15 … 94 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Сідло мав отаке https://www.google.ru/search?q=wittkop+ … mCfqmNR3M:
Тепер, дуже жалію шо продав його, амортизувало потужно, правда в жару не реально було їздити на ньому
А разгоняться как на стальных, сильно дольше?
Ну с места трогаться тяжеловато.
Які обода краще на дорожник підходять, стальні(швелери) чи алюмінієві одинарні? Маю впринципі і ті і ті.
В чому проблема? Зберіть колеса на стальних ободах і на люміньових і випробуйте їх на одній рамі (щоб тільки ободами відрізнялись) — закриєте питання назавжди (принаймні для себе). Для Вас це запросто- з початку теми стільки експериментів і комбінацій провернули , що вже можете експертну думку висловити. Думаю багато колег ще і подякують за звіт про цей труд
Я б на классике алю не использовал хотябы из соображений феншуя. Ну и накат. Большая масса тут не является недостатком. Кто дорожник разгоняет, надрывая пупок? А при степенном разгоне разницы нет. Зато катятся стальные дольше из-за той же большей массы.
Ну и комфорт. Непонятно, что тому виной — может и большая масса и инерция стальных ободов.
И интегральная оценка: дорожник на стальных ободах более приятен, чем на алюминиевых.
О мягкости колёс.
Вот ехал сегодня на работу, повстречал на дороге не дорогой велосипед с двумя пружинами. Поехали вместе, на ровной дороге подвес пытался от меня уехать, но дольше 15-20 м не хватало. Свернули в переулок, а там асфальт разбит мой то драндулет как ехал так и покатил дальше, а чудо техники осталось объезжать ямки.
Вот в ту же тему про мягкость колёс и двухпружин, пружины спереди и сзади. Покрышки шириной 2.30 (почти 60мм). Колёса накачаны примерно до 2атм. Это самый мягкий велосипед из всех, на которых я ездил. Можно ездить по железнодорожным шпалам, небыстро, естественно. Ни с кем не гонялся, и ясно, что едет степенно, вальяжно, но как комфортно... Продал я его на днях. Точнее обменял. Остались только воспоминания.
Зібрав колеса на дорожник, обода штурман хромовані, втулки задня червячка сакс, передня сакс-майлард, заднє в 4 хреста, переднє в 3. Покришки поставив які дома валялись, одна взагалі ше "маде ін гдр "але протектор в норм стані і на 4 атм спокійно накачалась. Планетарку передумав ставити, розчарувався я в них трохи. Спереду думаю попробувати кліщі з центр-тягою присобачити на вилку від України.
Купив дорожній руль з хромованою тормозною ручкою за 50 грн
Тепер лишилось тільки раму, винос і сідло дістати, блін вот туристів/стартонів/нормальних іноземних велів(не євроашанів) в нас повно, а класичних старих дорожників ноль, один раз тільки на базарі мінськ в стоку бачив продаван хотів за нього 2300 грн і ше зіс вбитий за 1500 бачив. Головне був в селі недавно так там десь 70% людей на Українах їздять.
Діамант в мене походу як вічний проект, шо я вже тільки не вішав на нього. Але вроді вдалося добитись максимум швидкості і комфорту :
Поставив колесо на фрівілі, червячка на дорожник пішла, вот Хочу Знать чого але на злих телепортаторах я якось на фрівілах скорше розганяюсь ніж на торпедах/червячках , на ралеї і стартоні теж саме було, дуже сумніваюсь шо діло в вазі втулки. Ше наперед кросову покришку втулив, вона не сильно широка десь 32-33мм, зато дуже легка і накатиста, шкода другої немаю.
Ручки поставив одну на перекладину, другу на ріг, так ніби саме зручніше.
На Диаманте звонок прикольно стоит.
Хоть сам вел лишён котячего блеска , но выглядит как-то прикольно.
Під такі педальки тукліпси обов'язкові. В сиру погоду поставивши ногу не з тієї сторони можна сильно підсковзнутися, з наслідками.
Рідні дуже ломучі, я пристосував звичайні пластикові.
А їх ше продають взагалі? Шось ніколи тукліпсів не бачив ні на базарі ні в інет магазинах.
Может, как-то так?
Короче не терпілось мені протестувати колеса. Поставив їх на раму євроашана. Купив я десь 1-2 місяці тому в ломбарді велосипед за 500 грн на запчастини, брав в основному ради планетарки, стальних ободів і системи, тепер вот і рама з вилкою пригодились).
Нічо він так на ходу, по характеру ближче до дорожників ніж до туристів, база десь 112-113см, накат хороший в нього і досить комфортний, але задня вилка то ппц...
Таке враження шо на соплях тримається. І назва "Титанік" тоже не додає оптимізму
Додано: 11-06-2017 20:43:19
Хочу Знать чи хай ця рама буде, чи все таки мінськ/україну дальше шукати
Задня вилка
Да, а название советую содрать или замазать. Это очень плохое имя. Известный пароход — самый "громкий". А вообще много их было.
И это чудо в ломбарде оказался...
Та вот пробний виїзд на ньому закінчився тим шо я зламав ланку ланцюга об довбані кронштейни захисту ланцюга. Додому прийшлось добиратись як на самокаті. Якшо лишати раму то полюбому перекрашувати буду, але не впевнений чи вона вартує того. Хотя на такі дропи ремінну передачу можна приколхозити, їх поідеї легко розімкнути буде.
РАма, скорее всего, по прочности примерно равна папье-маше и предназначено исключительно для велодорожек. я свое подобное порезал на трубки для мостиков
Страницы Назад 1 … 11 12 13 14 15 … 94 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Мій гараж