Re: Мій гараж
Поки підняти не спробують.
А взагалі різниця невловима є. На відчуттях.
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Мій гараж
Страницы Назад 1 … 13 14 15 16 17 … 94 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Поки підняти не спробують.
А взагалі різниця невловима є. На відчуттях.
Ну кое-какие трубки из простой стали можно на метры докупить Я ж условно, распаять раму сложнее, чем с нуля собрать.
Короткую украину частично чекрыжить. Там и конические найдутся. Хотя,трети пациентов достаточно красивых деколей с надписью "Спецзаказ"
Arioh, простите наш
Если мешает — говорите, в ПАБ перенесут.
Притягнув з базару черговий кусок металолому на цей раз складник, на нього ше місце найду, надіюсь.
Дав 350 грн за нього, вроді буржуй, торпеда zzr стоїть, з мінусів — заварений замок і криві колеса, ше здивувало, шо мостики трубчасті а не з пластин. Думаю поміняти шприхи, перебрати втулки, купити підсиділ і болотніки. сідло і педалі маю. Буде повністю утилітарний вел для поїздок з грузом або в погану погоду, і в трамвай з ним запакуватись можна спокійно коли мало людей:lol:. Не знаю, шо з переднім тормозом робити, під кліщі напевно обід на люмінь міняти прийдеться, хотя в мене ше десь одна барабанна втулка мала бути мб її краще поставити?
Ну такой,велосипед себе складной 1 шт. Мне было прикольно на складном в магазин ездить.
Тормоз барабан — если спицы добудете...
Чергова обнова гаража, боюсь мене скоро з дому виженуть, замість того шоб продати лишні велосипеди я все нові тягну і ніяк не заспокоюсь .
Короче мені настільки сподобалось їздити на Україні шо захотілось зібрати ше один дорожник, і коли сьодні на олуху побачив мінськ за 300 грн просто не зміг втриматись, ше й як виявилось продавець з сусіднього району, навіть скинув ше 50-ку.
Буду збирати або класичний дорожник або тяжкий турінг. Обода рідні прікольні але криві ппц напевно прийдеться міняти, передній точно, задній може ше вийде вирівняти. Система і каретка тоже трохи роздовбані, можливо поміняю на німецьку є в мене одна томпсонівська в ідеальному стані. Рама 76 року. Будуть в мене тепер одні дорожники ті всі шосери/туристи то не моє, та й по половині доріг у Львові і за містом без матюків тяжко було їхати на них)) і то не тільки по бруківці, навіть між шосером і туристом сильно різниці не відчував по дубовості.
На складник купив польську покришку в хорошому стані за 30грн, інша ше не сильно вбита, колеса перешприхував по фен-шую (були зашприховані без перехльоста), але рідними шприхами, вони не сильно криві, змастив втулки і рульову,поставлю багажник і корзину, буде тупо алкобайк-грузовоз для поїздок на базари.
Arioh, Тотальна більшість бачених мною радянських неспортивних велосипедів із заводу були зашприховані фабричним набором без перехльосту, це навіть видно по старих фото. Такої вольності не зустрічав навіть на самих паршивих . Після переходу "наших" заводів на тупе збирання з китайських кавалків без перехльосту дуже рідко (напевне сільський самозбір
) зустрічається.
Пойдёт.
боюсь мене скоро з дому виженуть
Все под этой угрозой ходим
тяжкий турінг.
Краще важкий
Обода попробуйте ровнять не спицами, а голые. Может ещё толк с них будет. ну, вообще обода на сборку нужно ровными брать.
Розібрав обода, задній навіть рівний в одному місці тільки борт гнути прийшлось.
А вот передній сильно кривий. Врятлі вирівняю повністю та і на 32 шприхи він а мені треба на 36 під барабанну втулку
Впринципі маю ше одну хвзшну чайку, може її поставлю
Хромовані деталі запхав в лимонку, торпеда в дуже хорошому стані доріжки під підшипники як нові.
Хоть обода в порошок отдайте
Кстати, потихоньку и у меня собрались хорошие дорожные обода на 32 спицы. Похоже на проблему — при дефиците ободов на 36.
Видимо, чтобы их использовать, придётся закупить несколько червячек Фалкон — они бывают на 32 дырки, и пособирать такие задние колёса. На дорожнике — Жвозке это вполне допустимо, если его не перегружать и не насиловать очень тяжёлыми дорогами. На небезызвестной по старому форуму Амиде спереди 36 спиц и барабан, сзади — 32 и хитрая Торпедо.
Думаю, при обычном весе велосипедиста (килограмм до 100) даже на хороших грунтовках, такое колесо вполне жизнеспособно. Особенно, собранное "по-нашему"
Та вот вибираю зараз між німецькими хромованими швеллерами і рідними чайками, наперед чайку трохи боюсь ставити бо постійно по трамвайних рельсах/бордюрах/ямах проїжджаю. Кстаті в обід з посадочним 25мм покришка 37мм норм стане, чи краще чуть вужчий поставити?
Arioh,
Вся Голландия ездит на покрышках шириной 35 на ободах с посадочным 25 мм
Страницы Назад 1 … 13 14 15 16 17 … 94 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Мій гараж