Re: Мій гараж
Пафнутий, в кофешоп и обратно
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Мій гараж
Страницы Назад 1 … 14 15 16 17 18 … 94 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Фруктовый гусЬ,
Сколько голландских великов видел, всюду такой прикол
Смысл без косяка не понять, я и не пытаюсь
Тяжкий капец під 15 кг напевно вийшов, але дуже зручний, шось таки є в повністю стальному велосипеді, набив покришки на 5 атмосфер і все одно спокійно їхав по бруківці/тротуарі/ямах. Передача 44/18 трохи затяжка получилась, поставлю 44/19. Обода задній рідна чайка, передній німецький штурман(посадочний 22мм). Сідло брукс тимчасово, переставлю його на Україну а сюди якесь більш диванне типу совкового кипятильника або якесь буржуйське на подвійних пружинах.
На Україні поміняв задню покришку на michelin dinamic sport 37-622 (купив б/у в ідеальному стані за 250). І поставив обмотку на руль, тепер жалію шо взяв білу, вимастилась за пару днів.
Україна дуже злобна вийшла, немаю більше спідометра, але по відчутях десь під 30 км/ч точно їду по прямій. Шукаю зараз проволоку шоб шприхи перепаяти на ній.
Неспішно збираю телепортатор для афальтної частини міста/траси. Найшов все таки місце під 3-й вел.
Шось типу злого туриста буде(ех в ідеалі б раму раннього В-541 найти або чемпака, но то таке, тепер сильно жалію шо свій б-552 продав ).
Рама непогана ніби — повністю паяна, ше б ті кляті кіріплення під блокіратор колеса спиляти...
Незнаю які обода на нього краще поставити — двойні низькопрофільні чи одинарні, покришки 28-622 "алл кондішн армаділло" антипрокольні купив пару місяців тому на барахолці за 250 грн(за дві), реальна товщина 26мм(на ободі 13мм) і 27мм(на ободі 17мм), і задню втулку ше поки вибираю мж фрівілом, торпедою і саксом трьошкою. Лівий шатун ше треба десь стальний найти до пари, базарний з "не квадратним квадратом" боюсь купляти.
Босяцкий
Шины 28 и двойной низкий обод находятся как раз на тонкой грани вменяемости Если есть ихз чего — можно и попробовать. Не исключено, что с такой рамой будет неплохо.
Да, в стальных ободах своя прелесть — колесо комфортное и накатистое получается.
Даданае: 08-09-2017 13:46:36
Найшов все таки місце
Ай, у всех так
Arioh,
Фото шин есть в теме про покрышки? Мало ли, вдруг не заметил
Да толку ноль їх туда кидати, я б/у на барахолці брав, нових таких вроді вже й не роблять. Кстаті якшо комусь треба в нас на базарі мужик по 100-120грн за штуку продає ящик 28-х швабр і контіненталів, можу взяти пару штук, ширина в основному пише 37-42 (реальна ширина лотерея).
Кстаті в обід з посадочним 25мм покришка 37мм норм стане, чи краще чуть вужчий поставити?
На моїй "Україні" на ободах 25 мм стояли покри 40, 42 і 47 мм, без проблем. Зараз стоять CST 35 мм, і вужче вже ставити не варто.
Arioh,
Швабру точно не хочу, а пару континенталей взял бы
Гляну завтра якшо він буде на базарі, але в нього переважно десь 70% швабри і 15% конті, швабри кстаті ше нормальні не вєтнамьскі, собі брав 2 штуки 40-622 (дуже легкі — важать менше 500 грам).
Вирішив тут все таки з мінська паф рейсер зробити, всеж в нього більш геометрія підходяща, та і Україна пре в такому виді як зараз з вузьким пружинним сідлом планетаркою і стальним булхорном, фактично мій варіант важкого(якшо можна назвати важким вел вагою менше 13кг) всепроходимого турінга-циклокроса , на ній хоть цілий день можу їздити взагалі не змучуюсь.
Мінськ поки так, руль напевно поміняю на стальний ну і винос нормальний пошукаю по барахолці. Обода 630-і, задня втулка СА барабанна під фрівіл
передня майлард. Покришки Deestone 37-630 виглядають непогано протектор дорожній, по словах продавщиці не гірші цст, на покришках пише made in Thailand. Думаю ше вилку якусь коротшу поставити, пробував від вінори було ніби норм, але в неї шток дуже довгий прийшлось 100500 проставок колхозити, та і хочу з максимальним вильотом найти і по кольору підходящу.
Придумав назву навіть — Летючий голандець . Голандець — через оранжеву раму і барабанні тормоза які майже на всіх старих голандських велосипедах стоять.
Arioh,
Дестон хорошие покрышки, я использую. И для нового проекта сегодня прикупил, 37х590.
Руль посмотрите вот такой в таком вот положении. Очень удобно, кстати и по концепции соответствует.
Кстати, руль привезен из Голландии
Arioh, пойдёт, очень приятно смотрится. Думаю — ездит так же. Для дикости характера неплохо перепаять спицы. Ну, на пробу поскручивать без пайки.
Руль не противный, а вынос...
Учитывая немецкую геометрию Минска, это штрассенраннер, а не пафрейсер
Страницы Назад 1 … 14 15 16 17 18 … 94 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Мій гараж