Re: ХВЗ 111-411 "Україна" 1977-го року випуску
З'явилася іскра Божа у вечірній час, от і змінив я на вело нові шини на старі рідні, моделі Л-183, ГОСТ 4750-74, 622х40.
Перед цім побачив на https://krokovod.org/forum/viewtopic.ph … 30#p240330 відео, від колекції фільмів British Council, як десь на велозаводі у Великобританії в 1945 році проєктували, робили складові вело та збирали їх. Усього-то 17.5 хвилин.
Так ось, починаючи з часу 14:04 побачив, як на конвеєрі забортовують колеса.
Дві цікавості:
1. у кадр попали три жінки, які це робили. ЖІНКИ! Навіть тільки жінки! І дуже так швидко, без якісь там приспособ, а голими руками, і без особливих потуг.
2. докладно показали всі дії однієї з них. Вона монтувала камеру з попереднім її наддувом. Спочатку вона на Обід натягувала один борт шини, потім вставляла та дещо фіксувала ніпель камери гайкою, заправляла її у шину, забортовувала другій борт шини, і наприкінці остаточно фіксувала ніпель камери. На все — біля 20 секунд! Жінка!
З першої цікавості я зробив висновок, що техпроцеси виготовлення ободів та шин були дуже добре відпрацьованими, давали достатню стабільність розмірів, і ці розміри були погоджені з можливостями жіночих рук. Адже конвеєр не може триматися на ексклюзиві, він вимагає звичайності, тобто жінки не повинні були мати винятково сильні руки та пальці.
Другу цікавість вирішив перевірити на бортуванні коліс свого вело.
Такі висновки:
1. камера після наддуву стає дещо довшою, але це не заважає її вставляти у шину. Навпаки, наддув надає зручності.
2. щоб наддув камери зменшив зусилля при бортуванні — не помітив. Як були дуже великі потуги, так і залишилися, хоча я і робив це, як і та жінка, і через край стола. І, як завжди, максимально підштовхував борт шини в напрямку останньої незабортованої ділянки (а вона таке не робила). Без допомоги важелю (старий плоский напилок, з якого я десь рік тому болгаркою зняв насічку та зайву товщину, скруглив усі грані та ще й відпустив на вугіллях) не зміг завершити цю процедуру, причому однаково на обох колесах.
3. Зараз процес пішов ще далі: можна сучасні шини бортувати "мізинцями"! І нічого, їздимо. Тобто дійсно не потрібно робити значно зменшені посадкові діаметри, від чого бортування стає прОклятою операцією.
P.S. А фара все їде ...
Проекти вело ХВЗ: В-110 (1950); В-22 (1954); 111-411 "Украина" (1977);
ЖВЗ: В-849 Десна-2 (1979); ГАЗ: В-025 "Школьник" (1966-1975 (?));
ХВЗ: В-541 (1970)