Re: Гараж в квартирі
Живий. Зробив вчора один кувирок, поліно на дорозі підступно лежало. В чащі лісу зʼїв все що привіз з собою і додому поїхав. По дорозі спустило заднє колесо, потім ще раз . Покришки прокручувались на ободах, і надірвали сосок. Але вже нову гуму замовив і ще деякі деталі на всьодихід, буду красу наводити і чорнофарбовані деталі викидати.
УзнаЮ
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.
Навів красоту викинув коробку передач і поміняв гуму. Покришки Кенда Круізер, по першому враженню добре пасують. Велосипед поїхав веселіше.
Белая полоса на резине в жилу пошла .
Эта белая полоса может боком выйти. У меня комплект покрышек (все три, одна из них про запас) потрескался по границе подобной белой полосы и обыкновенной чёрной резины.
shvorak, Коллега, подскажите, какую систему Вы поставили на Centurion ? Я ищу подобную новую, но такие мне не попадаются. Спасибо.
Grem Grin,
Вона з Китаю. Можу посилання скинути. Але є нюанс, я зірку перекидав на іншу сторону шатунів, щоб лінія цепа правильна була. Бо навіть з валом 105 мм, зірка б була на лінії 50 мм. Що задалеко для сінгла.
shvorak, Скиньте ссылочку пожалуйста. Да я обратил внимание на положение звёзды...
shvorak, Дякую..
Когда немного отошёл от красоты Центуриона
(не, он мне правда нравится
), возникли пару вопросов.
Вынос вот красивый, выразительный, фаллический, можно сказать . Но он тебе не слишком длинный? Ехать лицом в асфальт и раскорячиваться не приходится до болей в пояснице?
Тормозные ручки визуально похожи на такие, что не дружат с клещами https://krokovod.org/forum/viewtopic.php?pid=1795#p1795 . Там всё нормально, тормоза не туговаты?
#1 168 29-01-2024 14:47:27 (29-01-2024 14:53:49 отредактировано shvorak)
Підловив мене прямо на дорозі. Про винос теж думав, але вирішив спробувати як піде, пішло добре, рама ж коротка. Ручки дружать з крабами, зараз трохи троси потягнулись то підрегулюю. На етапі проектування думав ще про варіант з прохідними ручками для верхнього хвату, але здається мені, що там ричаг маловатий.
Набор ключів з собою взяв, але нема в них потреби. Все добре крутиться і нічого не відкрутилось). Знов оказався на лісових дорогах, не знаю як я їх находжу. То от думка шини якось поміняти на Гравелкінг.