Re: Старт-шоссе 85".

img/ag Дык, коллега Євгеній76 всю версию и выдал, которая, скорее всего, и есть правда. Теперь там две резьбы img/ag . Ну, одна трещётка слегка прослабленная была — они со втулкой друг друга не поняли img/ag

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Тоді питання взагалі закрито img/ab Залишається дочекавшись колесо зібраним і надіюсь що в цьому році якусь сотню ще накатаю.

2

Доброго здоров'я Колеги. Вело під кличкою "red" ("Счастье для всех, даром, и пусть никто не уйдет обиженным") вже як два дні крутить колесами але сьогодні він обзавівся тім що я давно для нього так хотів

Старт-шоссе  85".

Старт-шоссе  85".

Може кому треба,розміри деталей.

Spoiler

Старт-шоссе  85".

Старт-шоссе  85".

Старт-шоссе  85".

Старт-шоссе  85".

Старт-шоссе  85".

Старт-шоссе  85".

Старт-шоссе  85".

Старт-шоссе  85".

Старт-шоссе  85".

Старт-шоссе  85".

Старт-шоссе  85".

Тепер залишилося довести до пуття бо всі налаштування втекли, натяг ланцюга та гальма.

Чесно кажучи, заняття мультиспідом для мене як каторга а як висновок цього всього можливість перемикатися між двома швидкостями 41/16, 41/15 і по великому рахунку якщо не займається фізкультурою то шосейний вело мені не треба а от так званий "Телепортатор" те що треба  img/ay мені. Я навіть не думаю і не дивлюсь вже в сторону fixсів бо занадто,не треба. Такі мої думки в голос.

4

fo_1ook, это бонка от системы стартона?

Жить километрами, а не квадратными метрами ©
Гараж
Страву с велом использую редко

y4po4mak, так, від неї.

1

Надо тоже приспособить, а то съем и ровная установка колес без них — то еще приключение)

Жить километрами, а не квадратными метрами ©
Гараж
Страву с велом использую редко

1

y4po4mak,

бонка от системы стартона

ви маєте на увазі чи вона схожа на ту бонку яка використовується для кріплення ведучої зірки до кривошипа? Ні ,вони різні,та що я показав на фото заводська.  Вибачте за попередню відповідь ,по своєму питання зрозумів. Бонку від системи ведучої зірки можна взяти як заготовку для виготовлення своїми руками, розміри я в фото вказав. Для цього треба дві шайби зовнішнім діаметром 17мм,внутрішнім 6мм . В одній шайбі треба буде збільшити отвір до 9мм ( під бонку) в іншій трохи вибрати матеріал під гайку есцентрика.

2

Старт-шоссе  85".
40/13

Старт-шоссе  85".
51/17

Колеги, можете глянути і підказати це воно чи ні? Я про налаштування системи. Після встановлення в дропи обмежувачів з'явився провис на 40/13, видалив три ланки з ланцюга і стало схоже на те що показується на малюнку,при тому провис зник. По факту залишилось 109 ланок.

fo_1ook, поздоровляю! Ви єдиний у світі, хто після видалення непарної кількості ланок з велосипедного ланцюга зміг ланцюг з'єднати!

Ех, ще б раз народиться!
Проекти ХВЗ: В-110 "Прогрес" (1950); В-22 (1954); 111-411 "Україна" (1977);
                     В-541 "Спорт" (1970);
            ЖВЗ: В-849 Десна-2 (1979); ГАЗ: В-025 "Школьник" (1966-1975 ?); ПВЗ: 21В (1964, 1974)

2

img/bj

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Старт-шоссе  85".

1

Тоже хотел про Half-link написать. Но это больше для БМХ цепь)

Делай правильно и не делай неправильно © Лао-цзы

Sedoy-K, все вірно,я неуважний img/ag

Старт-шоссе  85".
Тоді 108

1

налаштування втекли, натяг ланцюга та гальма.

З приводу гальм, в свій час хотів повторити підсилювач Колеги kisa, маю на увазі це https://krokovod.org/forum/viewtopic.php?pid=1808#p1808 Зараз від цієї ідеї відмовився бо і оригінал гальмує як сатана, не очікував такого від оригіналу.Чому думав про них погано? Все просто,надивився прикладів де колеги змінюють їх на "сучасні" відомих фірм з тим висловленням що вони не ефективні. Зараз жалію що не довів до пуття оригінальні гальма які спочатку поставив на синій. Припускаю,що вище написане дійсно тільки в моєму випадку і не більше але в послідуючих проектах( якщо вони взагалі будуть) я планую не викидати оригінал.

1