Re: W'star(t)ON

img/ag Дык, коллега Євгеній76 всю версию и выдал, которая, скорее всего, и есть правда. Теперь там две резьбы img/ag . Ну, одна трещётка слегка прослабленная была — они со втулкой друг друга не поняли img/ag

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Тоді питання взагалі закрито img/ab Залишається дочекавшись колесо зібраним і надіюсь що в цьому році якусь сотню ще накатаю.

2

Доброго здоров'я Колеги. Вело під кличкою "red" ("Счастье для всех, даром, и пусть никто не уйдет обиженным") вже як два дні крутить колесами але сьогодні він обзавівся тім що я давно для нього так хотів

W'star(t)ON

W'star(t)ON

Може кому треба,розміри деталей.

Spoiler

W'star(t)ON

W'star(t)ON

W'star(t)ON

W'star(t)ON

W'star(t)ON

W'star(t)ON

W'star(t)ON

W'star(t)ON

W'star(t)ON

W'star(t)ON

W'star(t)ON

Тепер залишилося довести до пуття бо всі налаштування втекли, натяг ланцюга та гальма.

Чесно кажучи, заняття мультиспідом для мене як каторга а як висновок цього всього можливість перемикатися між двома швидкостями 41/16, 41/15 і по великому рахунку якщо не займається фізкультурою то шосейний вело мені не треба а от так званий "Телепортатор" те що треба  img/ay мені. Я навіть не думаю і не дивлюсь вже в сторону fixсів бо занадто,не треба. Такі мої думки в голос.

4

fo_1ook, это бонка от системы стартона?

Жить километрами, а не квадратными метрами ©
Гараж
Страву с велом использую редко

y4po4mak, так, від неї.

1

Надо тоже приспособить, а то съем и ровная установка колес без них — то еще приключение)

Жить километрами, а не квадратными метрами ©
Гараж
Страву с велом использую редко

1

y4po4mak,

бонка от системы стартона

ви маєте на увазі чи вона схожа на ту бонку яка використовується для кріплення ведучої зірки до кривошипа? Ні ,вони різні,та що я показав на фото заводська.  Вибачте за попередню відповідь ,по своєму питання зрозумів. Бонку від системи ведучої зірки можна взяти як заготовку для виготовлення своїми руками, розміри я в фото вказав. Для цього треба дві шайби зовнішнім діаметром 17мм,внутрішнім 6мм . В одній шайбі треба буде збільшити отвір до 9мм ( під бонку) в іншій трохи вибрати матеріал під гайку есцентрика.

2

W'star(t)ON
40/13

W'star(t)ON
51/17

Колеги, можете глянути і підказати це воно чи ні? Я про налаштування системи. Після встановлення в дропи обмежувачів з'явився провис на 40/13, видалив три ланки з ланцюга і стало схоже на те що показується на малюнку,при тому провис зник. По факту залишилось 109 ланок.

fo_1ook, поздоровляю! Ви єдиний у світі, хто після видалення непарної кількості ланок з велосипедного ланцюга зміг ланцюг з'єднати!

Поки сам не розберусь, ні на що не поведусь!
Проекти ХВЗ: В-110 "Прогрес" (1950); В-22 (1954); 111-411 "Україна" (1977);
                     В-541 "Спорт" (1970); на рамі В-110 "Прогрес" (1958)
            ЖВЗ: В-849 Десна-2 (1979); ГАЗ: В-025 "Школьник" (1966-1975 ?); ПВЗ: 21В (1964, 1974)

2

img/bj

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

W'star(t)ON

1

Тоже хотел про Half-link написать. Но это больше для БМХ цепь)

Делай правильно и не делай неправильно © Лао-цзы

Sedoy-K, все вірно,я неуважний img/ag

W'star(t)ON
Тоді 108

2

налаштування втекли, натяг ланцюга та гальма.

З приводу гальм, в свій час хотів повторити підсилювач Колеги kisa, маю на увазі це https://krokovod.org/forum/viewtopic.php?pid=1808#p1808 Зараз від цієї ідеї відмовився бо і оригінал гальмує як сатана, не очікував такого від оригіналу.Чому думав про них погано? Все просто,надивився прикладів де колеги змінюють їх на "сучасні" відомих фірм з тим висловленням що вони не ефективні. Зараз жалію що не довів до пуття оригінальні гальма які спочатку поставив на синій. Припускаю,що вище написане дійсно тільки в моєму випадку і не більше але в послідуючих проектах( якщо вони взагалі будуть) я планую не викидати оригінал.

1

W'star(t)ON

W'star(t)ON

W'star(t)ON

img/ag  На злобу дня. На барахолці вчора з'явилася вісмірка що доповнило мою нумерологічну колекцію а десятка вже давно вісить. Доречі, у вісімки теж відсутня шильда і одне кріплення для насоса( у десятки теж його немає):) Моя рама дев'ята.

Spoiler

W'star(t)ON

W'star(t)ON

2