Re: W'star(t)ON
Євгеній76,
їде так собі
В чому це виражається, можете трохи побільше розказати? Якось рука не піднімається розпаровувати, хай буде якій є але буду мати на увазі, дякую.
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → W'star(t)ON
Страницы Назад 1 … 53 54 55 56 57 … 61 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Євгеній76,
їде так собі
В чому це виражається, можете трохи побільше розказати? Якось рука не піднімається розпаровувати, хай буде якій є але буду мати на увазі, дякую.
О, в нашем клубе владельцев мутных пополнение! Мутные отличаются специфической управляемостью. Мутный это больше про скорость и на дальняк Я, например, построил шоссер на его базе и не прогадал. Он у меня вызывает ассоциации с большим рейсовым автобусом, типа Грейхаунд и спортивным снарядом одновременно.
Добавлено: 20-11-2024 23:20:20
Думаю, самый лучший вариант собрать из него шоссер на 25 резине и катнуть дальняк. А дальше сами поймёте, куда двигаться
На трассе рулежка не так важна, зато раскроются все его плюсы
agafonov1980, навіть так, шосейний вело
Якщо шосейний то це спереду одна зірка з заду пятерик Туриста, мені ця схема сподобалась після сінглової системи.
Прям как в моей комнате
kisa, в тебе в кімнаті ще лічинка ашана є
Вот принимай таких гостей — сдадут с потрохами
Підкидиш, не підкидиш, а я його вже років сім на одному місці пам'ятаю. Можна сказати пам'ятник епохи, разом з телевізором який не вмикався стільки ж, а може і більше
fo_1ook, все перестаю флудити в вашій темі. Вибачте злостного флудера модератора
Євгеній76, без питань Вона(тема) у мене не систематизована тому так би мовити вільна.
Вілсет нарешті вже зібрався разом, я радий
Друг віддав заднє колесо, прошу у нього допомоги в налаштуванні бо до шосейних коліс я не лізу із за того що вони повинні бути ідеальні, до ідеала я не можу довести із за браку терпіння, поки що тільки колеса для України Вілсет зібраний з чого попало і максимально бюджетно але вдячний і за це
Доречі, вже і вело збирав в чорновому варіанті,є фото, світити не буду, як поїду. Вело мені дуже сподобався, надіюсь і колеги зацінять
Так на ходу сравнили?
kisa, ще не тестував. По всім параметрам рідня без сумніву краще! Тут тобі і Q-фактор під раму і можливість зміни зірок і хороша зовнішня складова(дизайн але не стан мого комплекту). Боюсь що це все розіб'ється об зношеність мого комплекту, почнуть скріпити клини, були сумніві що не буде працювати але після поїздки з попереднім комплектом я вирішив що треба спробувати.
Страницы Назад 1 … 53 54 55 56 57 … 61 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → W'star(t)ON