Re: W'star(t)ON

Євгеній76,

їде так собі

В чому це виражається, можете трохи побільше розказати? img/ab  Якось рука не піднімається розпаровувати, хай буде якій є але буду мати на увазі, дякую.

(20-11-2024 23:42:01 отредактировано agafonov1980)

О, в нашем клубе владельцев мутных пополнение! Мутные отличаются специфической управляемостью. Мутный это больше про скорость и на дальняк Я, например, построил шоссер на его базе и не прогадал. Он у меня вызывает ассоциации с большим рейсовым автобусом, типа Грейхаунд и спортивным снарядом одновременно. img/bs

Добавлено: 20-11-2024 23:20:20

Думаю, самый лучший вариант собрать из него шоссер на 25 резине и катнуть дальняк. А дальше сами поймёте, куда двигаться img/bf

2

На трассе рулежка не так важна, зато раскроются все его плюсы

3

agafonov1980, навіть так, шосейний вело  img/bw

Якщо шосейний то це спереду одна зірка з заду пятерик Туриста, мені ця схема сподобалась після сінглової системи.

W'star(t)ON

База торпедних катерів img/ag

7

img/ag Прям как в моей комнате img/ag

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

kisa, в тебе в кімнаті ще лічинка ашана є  img/bj

Я рухаюсь, значить я існую!

2

img/al  img/ah

Spoiler

img/bl Это не моя, а гостевая комната, и  img/bg разобранный там весь, но совсем не мой — это подкидыш img/ae

Вот принимай таких гостей — сдадут с потрохами img/bj

Мой гараж

Підкидиш, не підкидиш, а я його вже років сім на одному місці пам'ятаю. Можна сказати пам'ятник епохи, разом з телевізором який не вмикався стільки ж, а може і більше

fo_1ook, все перестаю флудити в вашій темі. Вибачте злостного флудера модератора

Я рухаюсь, значить я існую!

2

Євгеній76, без питань img/ab  Вона(тема) у мене не систематизована тому так би мовити вільна.

1

W'star(t)ON

W'star(t)ON

Вілсет нарешті вже зібрався разом, я радий img/ab
  Друг віддав заднє колесо, прошу у нього допомоги в налаштуванні бо до шосейних коліс я не лізу із за того що вони повинні бути ідеальні, до ідеала я не можу довести із за браку терпіння, поки що тільки колеса для України img/bn Вілсет зібраний з чого попало і максимально бюджетно але вдячний і за це img/ag  Доречі, вже і вело збирав в чорновому варіанті,є фото, світити не буду, як поїду. Вело мені дуже сподобався, надіюсь і колеги зацінять  img/ah

3

W'star(t)ON

W'star(t)ON

W'star(t)ON

В останній момент довелося встановити інші кривошипи які були, хотів ставити оригінальні на 51 але не був впевнений що будуть працювати, сильно поношені.Вийшов такий собі алкобайк img/ag

8

W'star(t)ON

Все таки вмовив себе спробувати,що воно буде по факту а не теоретично. Не зовсім мені сподобалась та система яка була встановлена і Q-фактором і своїм виглядом. Не буду її сильно лаяти ту систему яка стояла, може прийдеться повернути на місце img/ag

1

img/ag
Так на ходу сравнили?

Мой гараж

kisa, ще не тестував. По всім параметрам рідня без сумніву краще! Тут тобі і Q-фактор під раму і можливість зміни зірок і хороша зовнішня складова(дизайн але не стан мого комплекту). Боюсь що це все розіб'ється об зношеність мого комплекту, почнуть скріпити клини, були сумніві що не буде працювати але після поїздки з попереднім комплектом я вирішив що треба спробувати.

1