(17-09-2017 08:37:41 отредактировано Пафнутий)

Re: Мій гараж

Вынос у меня по бедности такой, не обращайте внимания.

Як думаєте, реально добитись похожої геометрії без перепайки рами?)  http://www.oldbike.eu/museum/wp-content … ial_04.jpg

kisa, Винос десь рідний мав бути, пошукаю потім, той тимчасово поставив. Проволоку надіюсь найду в радіомагах, на Україні тоже на задньому колесі думаю перепаяти шприхи.

Arioh,
Это наверное про мой вынос было  img/ag

img/ag про вынос, что стоит на Минске было.

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Пафнутий, сам зараз, скриплячи зубами, буду ставити такий чудо-винос, на жаль моніторинг інтернетів, магазинів і барахолок не привів мене до феншуйного високого алюмінієвого виносу  img/ak  . Зате низьких і довгих (довгий виліт уперед) гать гати.
Колеги, де можна розжитись ПравильниМ туристичним виносом типу такого

Spoiler

Мій гараж

Ага, з виносами біда, на барахолці тільки зварні від ашанів і регульовані з сітібайків. Один раз піввелосипеда мусів купляти ради виноса,руля і системи.

Arioh, пів велосипеда зі смачними кавалками за смішну ціну вигідно брати, а у Вас щей регулярно випадає шанс і можливість розжитись вело-смаколиками  img/ab . У моїх краях менша конкуренція між велобаригами, тому ціни часто нереально завишені, та і асортимент не у порівняння з Львівським. В основному закупляюсь в інтернетах і на ЛОХ-у

Повезло сьогодні, найшов на барахолці серед ящиків ашанобарахла класний винос
Мій гараж

Проїхав на мінську десь 15км, непогано так їде на 42/16. Дмаю після заміни вилки на коротшу і перепайки шприх навіть вищу передачу можна буде поставити. Задній барабан дуже потужний і модуляція шикарна, можна на спусках приторможувати і непереживати за перегрів як з педальним, якшо сильно надавити на ручку колесо в юз в момент зриває. Недооцінив я арчерівські барабани думав вони гірші саксів. Руль залишу цей впринципі з стальним виносом і мягкими гріпсами може бути. А вот сідло занадто дубове, треба помякше поставити. 

Вінору не буду збирати, з 28 покришками на ній трясло як на шосері а 32-35мм не бачу сенсу на неї ставити, мінськ з україною явно не помаліше їдуть. Можливо якшо вдруг підвернеться недорого якась шосейна чи навіть трекова рама то зберу колись собі екстримальний телепортатор, чисто для траси з ідеальним асфальтом, на покришках 20мм, більшість деталей маю. Туристи шось взагалі не пруть, мені або злий шосер або довгий дорожник, середнього не дано  img/ag .

Arioh пишет:

класний винос

img/bs Хоть он и штампован, но из толстой железяки, и дизайн неплох.

Мой гараж

Перешприхую напевно заднє колесо в мінська на торпеду або червячку, задній барабан прікольно, але неможу без педального тормоза їздити, як босий себе відчуваю img/ag. Поставив вилку від вінори — непогано їде, перед дубовіший не став взагалі, єдине шо шток прийдеться трохи підрізати, і перекрасити її.

Знову не втримався, купив вчора ту олімпійку, шо на лоху була, давно вже на неї заглядувався. Рама, вилка, руль з виносом, система і сідло — 500 грн. Геометрія на щастя впорядку. Рама задута балоном поверх старої фарби разом з рульовою  img/as.
Буду фікс неспішно збирати, колеса є тільки зашприхувати треба, думаю на двойних низькопофільних, високопрофільних немаю, та і не горю бажанням їх купляти. Думаю наперед барабан поставити, знаю шо на шосері то трохи смішно, але дуже сподобалась їх модуляція, ну і так як в барабанних втулок високі фланці, колесо поідеї має бути дуже жостким, вага пофіг. Назад ту фіксовтулку барабанну поставлю, тормоз викину просто. Покришки маю швальбе стільвіо 23-622, реальна ширина десь 20-22мм в залежності від обода.

Arioh пишет:

як босий себе відчуваю .

img/ag  img/bs

Мой гараж

Вот думаю, а шо як на стартон 630 обода запхати тим самим трохи підніметься каретка, просто вони завузькі для Мінська з 37 покришками (посадочний в них 16 мм) на Мінськ в мене є ше один 630-й з посадочним 20мм, а наперед можна тимчасово 622-й поставити поки ше один не дістану. Шосейну резину 630-у думаю дістану(одну покришку вже бачив на базарі, не думаю шо її хтось купить), все одно вже на слідуючий рік  буду його збирати, часу повно, у Львові сезон дощів як завжди, тут і на дорожнику лень виїжати не то, шо на шосері. Не міряв яка різниця в висоті кареток Мінська на 630-х колесах і України на 622-х, але чисто на глаз на Мінську вище виглядає. Обода одинарні правда но то таке, вже якось ставив на шосер вузькі одинарні, не сказав би шо він гірше став їхати. Або впринципі можна поставити назад 622-й, а наперед 630-й.

А мені навпаки незручно з ножним гальмом, думав з часом звикну, але багаторічна їзда з ручними гальмами не дає. Люблю перед перешкодами ставити шатуни в ефективне положення, та і на всіх моїх гальмівних втулках кут повороту між драйв і стоп мені замалий. Ну і частіше гальмую переднім  img/bk

CustoмBicyclь, Вам нужно на фиксе плотно покататься. Очень хорошо вырабатывает здоровый пофигизм к положению шатунов при всяких эволюциях. Хоть перед препятствием, хоть для привставания в седле на скорости, когда дефект дороги, хоть при заезде/съезде с бровки img/ag

Мой гараж

В мене до речі питання по фіксах, наскільки вищу передачу ставити порівняно з сінглом? Мені наприклад на стартоні-сінглі норм було з 46/16 і з 51/18 , на фікс тоді  шось типу 46/15 ставити, чи можна і вищу пробувати?