Re: Мій гараж
Arioh,
Руль в правильном положении на Украине, оно самое удобное.
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Мій гараж
Страницы Назад 1 … 19 20 21 22 23 … 94 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Arioh,
Руль в правильном положении на Украине, оно самое удобное.
Короче поїздив трохи на мінську і поняв шо його тоже треба зафіксити, блін я тепер на звичайному велі незможу їздити походу)).
Переставив колеса, сідло, систему і руль з виносом з України.
Якийсь колхозний трохи вигляд в нього , чи то через болотніки чи через то шо ніяк кріплення до них не вкорочу, і по кольорах так собі виходить.
Україну пробую розігнати по максимуму .
Поставив 630 колеса, ті дістони все таки трохи ліпше катять по асфальту і твердій грунтовці ніж кросові швабри. З такою низькою посадкою напдіюсь спортивне сідло буде норм. Задня втулка не трекова звичайна під фрівіл прийдеться локрінг якийсь самопальний робити, за трекову
400-500 грн вивалювати. Незнаю може б то ше вилку поставити від євротуринга або взагалі від стартона, чи то тупа ідея?
Arioh, зараз на Мінську сідло зашироке для такої низької посадки- буде гризти стегна. На дорожній рамі нема сенсу ставити руль нижче рівня сідла. Якщо можна опустити винос, то треба його опустити, а не підняти до упору і ставити руль догори дригом. Перевернутий дорожний руль на високому виносі виглядає дико. Якщо геометрія України ще можлива для трохи заниженої посадки, то Мінськ таки більше для прямої і релаксової. Раджу Вам спочатку остаточно визначитись з якимось одним велосипедом, тоді вже мучити інші, інакше все життя будете перекидати колеса і сідла місцями.
Да Вы, батенька, фиксоманьяк
Ага, про минскую раму с туристовской вилкой Дима дело говорит — смотрится прикольно, и управляемость должна получиться правильной.
kisa, Ви часом не знаєте, яка довжина рідних шатунів дорожних ММВЗ ?
Знайшов заводський шатун від складного ММВЗ, довжина по осях 173мм. Сам собі відповів
CustoмBicyclь,
Кстати, точно такой же длины шатуны на "ЗИЛ Прима". Кто мне теперь скажет, это родные или с ММВЗ?
А фіксодорожник по бездоріжжі весело йде. На накаті по траві, піску чи болоті і так далеко не заїдеш . І болотніки помагають сильно, без них сьогодні додому приїхав би як бомж
. Навіть через болото глибиною в 5-10см проїхав номально.
CustoмBicyclь, Ну руль я дійсно трохи догори розверну, через більший завал рульової він став нище як на Україні був до того. А сідло то не є широке, то не ж не b66 і не радянський кипятильник, коли руль на пару см нижче сідла якраз норм. Нелюблю я коли руль вище сідла, розігнатись нормально тоді напряжно, а коли сильний вітер взагалі ппц, коли хочеться в високій посадці трохи проїхатись то просто рбез рук їду.
kisa, Та шось дійсно понесло мене . Вилку б хотілось на Україну коротшу все ж поставити, в мене є одна з євротуринга типу туристівської навіть мякша трохи і легша. Україна таке враження чуть-чуть зліша за Мінськ на ходу і рульова там якраз по висоті підходить до тої вилки, на Мнськ шоб впихнути прийдеться шток підрізати.
Пробував раніше по приколу на мінськ вилку з діаманта поставити (вже немаю того фрейма), то взагалі жесть вигляд був, в неї виліт був більший як в рідної, але тонконога хромолева вилка на грубій дорожній рамі виглядала, як "МІГ-16 з мордою від АН-2 ©" . Шкода не сфоткав тоді.
Україна таке враження чуть-чуть зліша за Мінськ на ходу
Так и есть — углы.
Arioh, у темі "Втулки — передние и бестормозные задние." написав один з варіантів саморобної фіксо-втулки.
Впихнув нарешті в правильну раму 630 колеса, а то вже намучився з ними.
Норм так ця вінора на них їздить, якраз їй ідеально підходять, тільки фіксопередача лишня на ній. Вот чомусь з України класний фікс вийшов а з Вінори і Мінська — фігня, нема того відчуття шо вел сам їде. Винос закороткий, напевно поміняю місцями з тим, шо на Україні той алюмінієвий коли нижче опустив задовгий получився. Буде або турінг або легкодорожник, на торпеді, руль або булхорн або метелик, баран маю тільки вузький стартонівський.
З мінськом поки незнаю шо буду робити, мб класичний дорожник для зимової їзди, якраз колір в нього підходящий, далеко видно буде.
Arioh,
Я поставил руль-бабочку в комбинации с длинным выносом (100 мм) на раму газели. Почти аналог рамы Минска по углам, но короче от рулевой до подседела сантиметров на 5-7.
Вот это получилось оптимально, до этого, на коротком выносе такой руль мне не сильно нравился.
С минском лучше всего работает самый короткий советский вынос, где руль впритык к вертикальной палке.
Попробую метелик на вінору поставити, його взагалі правильно розвертати рогами вперед чи на себе?
На мінськ в мене впринципі є суцільний дорожній руль з виносом з якогось старого голандця мб його і поставлю.
Страницы Назад 1 … 19 20 21 22 23 … 94 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Мій гараж