Re: Мій гараж

Arioh пишет:

...мені чомусь легше фікс їде як сінгл на малих підйомах, ... тому, шо педалі постійно ноги пхають...

чудо-педалі від виробника чоботів-скороходів, вже у продажу

Maxim_Sed, Мені хватає того, шо на 90% моїх маршрутів на Україні попадаються тільки такі підйоми на які без напрягу заїжджаю на 48/18. не бачу сенсу шось там рахувати.

Заморочився тут трохи з облегчайзингом стартона, да я знаю, шо то трохи тупо, просто цікаво в скільки кг вийде вложитись
з мінімальними затратами.

Мій гараж

Поки десь 8,7-8,8кг виходить, якшо можна вірити китайському безмену. Вел десь приблизно обійшовся в 1100-1200грн мб чуть більше, давно вже забив рахувати, сама дорога деталь тут фіксовтулка(284грн, єдина нова деталь на велі крім камер і тормозного троса) ну і сам фрейм.  Хочу Знать як ше можна облегшити, хіба шо бонки і кріплення на соплю спиляти і задню втулку фрезернути. Десь ше мав правда алюмінієву гайку рульової, ніяк її найти не можу. Обода і покришки вже легші точно не дістану. Покришки scwalbe stelvio десь по 250 грам важать, обода задній mavic 410-420, передній araya 380-390, шприхи задні якісь батіровані з нержавійки непонятної фірми, вже навіть непамятаю де їх дістав, передні якісь старі оцинковані від планетарки, але ідеально рівні були.

Arioh, Яка вага педалей?

Куплю вилку на "рекорд"

Главное не предлагать от педалей одни оси оставить img/wd а на боты кольцо с подшипником приделать. Типа контакты img/wd

Что интересно: ДО ДТП все спешат. А ПОСЛЕ ДТП УЖЕ не спешат. Вопрос. Если после ДТП уже никуда не надо, то может быть и перед ДТП не спешить?

Педалі десь по 140 грам кожна.

8,7-8,8кг ніби багатенько по описаних комплектуючих. Голий фрейм важили? Глагол стальний? Винос хоч і люмінь, але такі бувають тяжчі за стальні, а бувають і пушинки.

Arioh, В принципі не багато.

Куплю вилку на "рекорд"

Arioh, у В-555 не самая лёгкая рама из стартонов, 155-411 граммов на 200 легче.

CustoмBicyclь, ні, нормально. В бюджеті зі стартона більше не вижати. Далі тільки дрилінг і титанові болтки.

Я рухаюсь, значить я існую!

Можна заморочитись і ше поставити безкамерно покри, схудне трошки. Десь бачив на ютубі інструкції. Ну або латексні камери, вони легші набагато. Ну і алю підседільний треба, з якого спиляти зайве.
Пластикові педалі це якесь ... ем... кощунство.

Пользователь находится в режиме "только для чтения".

Підсиділ дуже легкий, грам 70-80, винос 300, руль 300.

Виноси трапляються по 270, ну і кермо заважке 350 вже баран важить, а там довжини труби значно більше. Але реально тих всіх грам на загальному фоні не відчуєш.

Я рухаюсь, значить я існую!

Ну руль я напевно інший якийсь поставлю, цей впринципі не сильно зручний особливо на шосері. Головне колеса досить легкі вийшли Заднє — 1,4 Переднє  — 1,25.

Евгений76, не думав, що фрейм стартона такий тяжкий.

Додано: 08-11-2017 23:52:39

Arioh, а нащо Вам його максимально полегшувати? На плечах носити збираєтесь чи їздити?