Re: Мій гараж
Майже дозбирав б552, сідло тільки лишилось рідне попробувати відновити, та як пружинний брукс незручний з низькою посадкою, і купити задню покришку трохи ширшу в пару до передньої(передня на цьому ободі 26мм), цю з стартона поки зняв. Руль з виносом поставив тоже з стартона, а на стартон баран з харкова з стальним хвзшним виносом.
Це переднє колесо поідеї б на б552 краще виглядало?
Хочу Знать правда нашо мені два шосера... Як дозбираю то може і продавати буду стартон трохи він задубовий мені та і по бруківці чи вбитому асфальту якось частіше приходиться їздити ніж по нормальних дорогах.

Это +5 км/ч на ровном месте.

, повезло шо зразу найшов нову покришку Continental Touring 32-630, ше й продавець віддав за 150 грн зі словами: "її і так ніхто більше не купить"). Назад напевно нормальне 28 колесо поставлю. Залня втулка якась мегакомбосистема з планетарки на 2 передачі трещотки на 6 зірокі і ручного барабанного тормоза. Був приємно вражений вагою — десь 13,5-13,8 кг без сідла. Якшо зняти купу лишнього хламу яким так люблять в Європі обвішувати ровери, то мав би досить легкий сітібайк получитися. Резину напевно 32 на неї саме краще поставити. Камера 28 ж мала б підійти поідеї на 27 колеса? Короче швидше всього буде телепортатор для фігової погоди/зими та і мама на ньому їздити буде деколи, поставлю підсідельний зажим на ексцентрику шоб швидко регулювати висоту сідла. Задню втулку поміняю на торпеду або червячку