Re: Крокодилы от Alexey K33.

Ещё перетянул сиденье,пробовал разные-но не комфортно было,пока родное не перетянул(бассано-италия),стало гораздо лучше,хотя вид не очень.Кожу применил от старого плаща.Выполнено из целого куска   кожи.Сейчас выглядит так Крокодилы от Alexey K33.
Крокодилы от Alexey K33. Крокодилы от Alexey K33. Крокодилы от Alexey K33.  Крокодилы от Alexey K33.  Крокодилы от Alexey K33.

Alexey K33 пишет:

натяжитель цепи и зачем он нужен?

На синглі з косими дропами?

Alexey K33 пишет:

неприятный удар при начале движения (момент натяжения цепи),цепь не телепается на расколбасах(а то звук, как на убитом деревневеле)

А що там у Вас зі станом зірок, ланцюга? Якої товщини зірки і якої ширини ланцюг?

Бо описана Вами проблема спостерігається тільки на "убитом деревневеле" . Справна трансмісія синглспіда такого не робить.

Я вот тоже не понял шутки с натяжителем...

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Так,згоден,я теж вважав,що не потрібний(навіть більшості взагалі не потрібний).Але в мене він працює,як"заспокоювач"ланцюга .Іноді,коли швидко з'їзжаєш з грунтових спусків-буває ланцюг кидає,як скажений-та коли ще при цьому педалюєш-стає стрьомно,що ланцюг зірветься з зірки.З ціеї причини(поганих стежок,асфальту),я саме не встановив втулку Торпедо(звик привставати на педалях коли вже зовсім край.Ланцюг я не звик натягувати "майже до дзвону",але і ловити мікрони не дуже полюбляю.Зараз,так-стоїть ланцюг від деревневела,там,навіть іржу помітно-але пропарафінений,втулка-туриста(трохи люфтить).якось такКрокодилы от Alexey K33.  Крокодилы от Alexey K33.
На фотах ще нормальні стежити гірші не фотав(коріння,сипучій грунт,тощо)Сподіваюсь роз'яснив-не зкочуючись до" бреда".А,взагалі поки що експерементую-іншим рекомендації не роздаю.Може надибаю"шосерні колеса,перешприхую на нову втулку(без люфтів)-так думка зміниться,але стрьомно(хоча давно бажаю щось типу циклокроса).

img/bk Всё равно не понимаю, почему не выставить натяжку цепи по любому вело-учебнику.

Мой гараж

Alexey K33, кинулося в очі задвинуте назад сидіння. Анатомія, ясна справа, у кожного індивідуальна, але спитаю чи посадку по науці виставляли?

Я рухаюсь, значить я існую!

Alexey K33 пишет:

гірші не фотав

Шкода що я не зазнимкував де щойно катнув на велосипеді з шинами 622х29 мм. і середньою швидкістю 27 км/год. (12 км свого роду грейдер- дорога насипана з породи і утрамбована БелАЗами 30-тонниками, далі 8 км справжнього роздовбаного грейдера і 5 км лісової стежки з корягами, 3 км середнього по якості асфальту ).  До ланцюга жодних питань, а заднє колесо попросило легкої протяжки  img/bk

(04-08-2018 21:49:40 отредактировано Alexey K33)

В принципі-так центр коліна та вісь педалі співпадають по виску співпадають,свдло по рейках десь на середині.Хоча справді-помітив,що якось на усіх велах у мене так виглядає.Може,ще прикатаюсь та положення зміниться,чи свдло поміняють,хоча є підозра,що або з виносом прогадав,або рама меньшої ростовки...побачимо,хоча комфортно зараз і так.

Ну,може я ще не досяг такого рівню,щоб в мене ланцюг жодного звуку не подавав на расколбасах.А так звичайно-поставив колесо,аби зазори рівно стали,та недосконалість"трансмісіі"пробачає.Коротше-це панацея від моєї манії "проскоку ланцюга",та й натягнутий він туго,але без дзвону.

Доречі придивився уважно-може це з за підсиділа(він одноболтовий,зі зміщенням назад).

kisa пишет:

img/bk Всё равно не понимаю, почему не выставить натяжку цепи по любому вело-учебнику.

Наверное это разновидность упрямства и желание попробовать что то новое(а может быть техническая близорукость) img/bk

Евгений76, Ось придивiться,будь ласка,може img/ah  я щось пiдганяю,але дивлюся по рейках(хочу розiбратися).Крокодилы от Alexey K33.  Крокодилы от Alexey K33.

Підсідел середньоофсетний. Сідло подане максимально назад. Ззаду ще на 5 см запас у рельс є. Інша справа, якщо під анатомію висталено і зручно  img/bk
Якщо на аватарі ви, то охотно вірю, що це і є зручна посадка.

Я рухаюсь, значить я існую!

Так,дякую,на аватарі я,зараз як раз "розважаються"з сідухою.Здається щось змінив,але протестую-може повернуся на старе положення.

Spoiler

Давно помітив,підбираючи ростовку-"бубєнци" вже до рами туляться-а рама здається меньшої ростовки.Може капрізи,а може"анатомія?"

Alexey K33, отвесом от колена — потом всё остальное img/bk
https://krokovod.org/forum/viewtopic.php?id=244

Мой гараж