Re: Мій гараж
12mm
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Мій гараж
Страницы Назад 1 … 5 6 7 8 9 … 94 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
12mm
Не став чекати короче, поставив зранку переднє колесо і поїздив трохи на тій дамці. Навіть тяжко сказати як вона їде. На передачі 48/18 нормально ніби, сильно розігнатись тяжко було, але то швидше через дорожнє сідло і неправильно настроєної посадки.
Сідло вузьке буду шукати на неї. Поставлю болотніки з багажником , та й передню покришку нормальну треба.
Короче нічого цікавого, просто мінімально доукомплектований(сідлом і педалями) ровер з базару. Так все в нормі ніби, в каретку на промах думаю толку нема лізти, рульову хіба шо змащу і раму трохи відмити треба. Тормоз передній дуже потужний я чуть через руль не перелетів, коли різко загальмував, тамті барабани, шо я на туриста пробував ставити взагалі не тормозили порівняно з цим.
У меня впечатление о необъодимости ровнять вилку и лоб. трубу
Тормоз передній дуже потужний я чуть через руль не перелетів, коли різко загальмував, тамті барабани, шо я на туриста пробував ставити взагалі не тормозили порівняно з цим.
Хм. Интересно, почему некоторые барабаны плохо тормозят.. Их в нашем поле зрения не так много, но несколько раз проскакивали лёгкие жалобы коллег в духе "думал — оно лучше томозит". И единственный барабан у меня на испытаниях — тоже несколько разочаровывает..
А у меня вот велик до одури похожий, вплоть до системы и передаточного числа!
Добавлено: 2017-04-17 13:10:57
Arioh пишет:Тормоз передній дуже потужний я чуть через руль не перелетів, коли різко загальмував, тамті барабани, шо я на туриста пробував ставити взагалі не тормозили порівняно з цим.
Хм. Интересно, почему некоторые барабаны плохо тормозят.. Их в нашем поле зрения не так много, но несколько раз проскакивали лёгкие жалобы коллег в духе "думал — оно лучше томозит". И единственный барабан у меня на испытаниях — тоже несколько разочаровывает..
Колодки нужно напильником почухать, мне очень помогло!
Колодки нужно напильником почухать, мне очень помогло!
Мысль. По мопедному прошлому — визуально они были в порядке. А то, что коллеги кое-где упоминали про своё недовольство, натолкнуло на мысль смириться — мол, конструктивная особенность. Но вот оказалось, что некоторые нормально тормозят. Кинематику я перебрал. Барабан в идеале. Действительно, остаётся грешить на колодки.
Може ше від фірми залежить? На дамці все таки від F&S барабан, в них вроді вся продукція якісна, друг купив недавно їхню торпеду 40 року, вона як майже як нова виглядає і зовні і всередині.
Сфоткав ту комбопланетарку задню:
Відрізняється сильно від звичайних, ланцюжок вкручується збоку тормоза, і пружина в інший бік стоїть. Може я і поспішив колесо на червячку перешприховувати, якшо з цеї відкрутити касету поідеї можна непогану неубіваєму 2 передачна втулку зробити. Цікаво чи в неї кпд більший як в 3-ки.
Додано: 2017-04-17 16:01:58
У меня впечатление о необъодимости ровнять вилку и лоб. трубу
Лобову трубу то яку? Рульовий стакан типу?
Жаловались на SA, а у меня F&S. Думаю, идея коллеги vault_boy рулит. Шемоно вообще такого не делает, только роллеры, прастихоспади
Ага, бачив раз на барахолці переднє колесо з тим ролером шіманівським, важило певно поза 2 кг. А з вигляду він як кусок пластмаси
Это всё можно простить. Конструкцию — нет
Arioh, больше, ибо там понижайка, да и конструкция больше трещётку напоминает, чем планетарку. Sachs Orbit же?
Іноді краще жувати, ніж робити планетарки...
. Я вот тоже не розумію смисл, тих гібридних планетарок. Хіба шо на складник якийсь, але тоді логічніше було б повишену 2 передачу робити а не понижену.
Arioh, хорошая штука, надёжная. Могу деталюх потом отсыпать, у меня есть всё кроме корпуса втулки, ну и колодки я зажму, самому нужны будут со временем.
А смысл гибридной планетарки в том, что инженерам нужно было разработать что-то, что можно будет впарить покупателю, некую новинку, революционную конструкцию, не имеющую аналогов. Вот отсюда и подобные монстры, хотя в целом вещь неплохая, есть же возможность упростить её до одури.
Страницы Назад 1 … 5 6 7 8 9 … 94 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Мій гараж