Re: Мій гараж

Прийдеться таки відказатись від болотніків на голландці, не то шоб дуже забивались, але з тим мішленом ззаді і шваброю спереді до нічого, швабру  заносить мішлен трохи грузне. Вернув шини як було спочатку — ззаді смарт сем спереді стар гріп, так саме краще для бездоріжжя, і по асфальту навіть норм.

Мій гараж

Ну впринципі все, емблему тільки зробити лишилось. Переднє колесо занадто чорне поідеї, як кусок вугля  виглядає img/ag  , але вже влом шось міняти.

Arioh пишет:

але вже влом шось міняти

img/bj
Зранку на свіжу голову ще раз обдумайте, і тоді може систему у чорний колір пофарбуєте.  ІМХО колір рами з чорними колесами ще дружить, а от хромовані деталі вже вибиваються. Або ставити сріблясті чи в колір рами ободи, тоді буде  img/bb

CustoмBicyclьimg/ag

Arioh пишет:

колесо занадто чорне

Ну, огромная втулка в чёрном цвее — вот так и получился уголь. Может чисто эстетически оно и неплохо, но ассоциативно... многое "современное прогрессивное" из соображений экономии красят в чёрный — это дешевле гальваники. Кстати, раньше тоже так делали — вспомним крашеные обода.

Мой гараж
Мастер спорта по езде за хлебушком на велосипеде.
Если не я построил велосипед — это не мой велосипед.

Переробив тут трохи голландця:

Мій гараж

Так ніби краще.
Будуть все ж кліщі спереду, вилка позволяє нормальні короткі поставити, річ майже як в олімпійки. Незнаю чи здирати фарбу з заднього обода, напевно 2 повністю сріблястих краще буде? Покришки ці будуть 100% .
"Вугільне колесо"  img/ag  мб на міфу перекину їй чорні з/ч якось більше підходять та і з барабана думаю більше толку буде, для кліщів річ не дуже в міфи.

Arioh пишет:

ці будуть 100%

98%

В такому луку нема харизми. ІМХО колір фрейму просить чорних ободів і глаголу з виносом.  Зараз якось дуже простенько і банально  img/bl

Ну фз, мені здається якшо повністю чорними з/ч обвішати получиться типічний  img/bg . Хочеться максимум вінтажного вигляду добитись від нього.

Arioh пишет:

максимум вінтажного вигляду добитись від нього

Вже не вийде — колір рами не з класичної палітри  img/bk
Хотіли зробити кросовер, то робіть кросовер. Хочете із закосом під ретро — ставте однакові двоколірні шини чи одноколірні коричневі і з ними чорні ободи нормально будуть дружити з рамою.  Також можна чорні болотники.  Барабанка проситься срібляста, або хромована.  Якщо Ви не готові потратитись на правильні шини  (а вибір обмежений і коштують такі дорожче)  , то не робіть "ретро"  img/bk   

Spoiler

Неодноразова зміна концепції в процесі комплектування не сприяє органічності кінцевого результату проекту.

Arioh пишет:

якшо повністю чорними з/ч обвішати получиться типічний

Вот да, нужно аккуратно с чёрным в дизайне обращаться. Хромом или полированным алюминием грамотно разбавлять.

CustoмBicyclь пишет:

Неодноразова зміна концепції в процесі комплектування не сприяє органічності кінцевого результату проекту.

img/bj Загнули img/ag Хотя трудно не согласиться.

Мой гараж

Метод проб и ошибок, он конечно хорош, но не столько же итераций.
Может все же выносить проект в голове основательно?

Diesel power

Arioh, ободи в колір рами можете пофарбувати?

Якщо так зробити, то колір шин відійде на другий план. Можна буде ставити сріблясті болотники або і чорні.

CustoмBicyclь, Нє, ободи точно не буду фарбувати,  img/jaba  .  Шини різні ставлю, ззаді слік спереді дрібношипована або напівслік, бо там де я катаю то якраз оптимальна комбінація ІМХО, від зацепів на задньому колесі толку ноль, пробував пару варіантів шин. Маю впринципі в пару до тої кенди шо зараз на задньому колесі швабру-рейнджер похожого коліру.

Arioh, інколи  img/jaba треба придушити, за те потім отримувати естетичне і практичне задоволення.

Якщо велосипед суто утилітарний, то непотрібно заморочуватись з кольорами і дизайнерськими дрібницями.  А якщо ще хочете гарного вигляду, то завжди буде дорожче  img/bk

Мій гараж

Ну вот заднє колесо сфоткав при нормальному освітленні. Як на мене норм вписується . І маю  ше один обід якраз в пару до цього, поспішив я трохи переднє колесо збирати(. Покришку шиповану правда в пару до того сліка важко буде знайти.

Мне так нравится — нет перегруза дешёвым чёрным, и не возникают неприятные ассоциации с современными американскими пародиями на их же замечательные классические маскл-кары.

Мой гараж

Мій гараж
Якось так.
Перешприхував втулку. Тепер шину передню з коричневою боковиною пошукаю до пари. Гріпси коричневі якось більше підходять ніби. Мб педалі ше якісь більш вінтажні поставити?
Перед тепер супер мягкий — колесо в 4 хреста, шприхи взагалі десь 302 чи 304мм (не міряв, зняв з якогось древнього шосейного колеса з вбитою втулкою, підійшли ідеально) + стальний винос + стальний руль.