Re: Мій гараж
З кронштейном шось придумаю
Що ви всі розумієте? У колеги фетиш на кронштейни, тому він їх не зрізає навіть перед перефарбовуванням (Голандець наприклад)
Крокодиловодство 2.0 |
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Мій гараж
Страницы Назад 1 … 75 76 77 78 79 … 94 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
З кронштейном шось придумаю
Що ви всі розумієте? У колеги фетиш на кронштейни, тому він їх не зрізає навіть перед перефарбовуванням (Голандець наприклад)
CustoмBicyclь, фары светят обыкновенно, как и все подобные фонарики на трёх светодиодах с тремя батарейками ААА. Разница с фонариком только в размытом по горизонтали пятне из-за правильного рассеивателя.
Переїхався на роботу на Швейку, прікольно досить він їде, і комфорт і швидкість. І по бруківці якось не колбасило сильно, при тому шо резина на 6 атм набита, на грубших шинах набитих на 3+ атм гірше трясе. І руль досить зручний. Може навіть лишу райзер, треба трохи поїздити по місту по різному рельєфу, мб вел буде скоріше міський телепортатор ніж турінг.
Як раз турінг з нього був би зачьотний..Цікаво скількі важить рама?
andrezin, Ну одне другому не мішає впринципі), баран тоже попробую на ньому. Рама приблизно 2,8кг важить вилка десь 950г.
вел буде скоріше міський телепортатор ніж турінг.
А ще дві сторінки тому було:
Класичний турист сінгл з бараном і торпедою на 28мм резині і двойних дуже низькопрофільних ободах .
Це остаточна концепція для нього?
Та остаточна.
"Постоянное непостоянство тоже постоянство"
Ну так я міняти нічо і не збираюсь на ньому. З рулем оприділитись тільки треба.
Дуже комфортний він получився, незнаю чи діло в ободах в яких профіль навіть чуть нижчий як в одинарних, чи в передньому колесі на 40 шприх, але ніколи не думав шо по ямах, бруківці і через парк можна буде їхати з повним пофіігізмом на 28мм резині(передня взагалі 26мм) набитій на 6 атм. При тому шо в плані швидкості/розгону він теж норм на відміну від Міфи.
Arioh, вилка і задній трикутник очевидно з правильних труб і з правильною геометрією — вони гасять 90%, шини ще 8%.
По трохи зборка горняка просувається, виточив співробітник мені чашки-перехідники з 1 1/8 на ту хромовану дюймову вилку, тепер лишилось докупити підсиділ, скат на заднє колесо, праву чашку каретки і систему. Тріщотка буде 14-28 1х5 майлардівська "шнековтулка" . Сопля фаворіт буде, манетка фз. Тормоза напевно кантіки будуть. З системою фз поки, є сенс овал ставити? (біопаче і т.п. не проблема знайти).
Десь бачив на форумі формулу по перерахунку передачі з 28 на інший діаметр колеса, яшо хтось памятає дайте посилання будь-ласка .
є сенс овал ставити?
Для рівнинної місцевості і лайт-туризму сенсу нема. Якщо сильно в"ючити багажники, то і на рівнині з"являється невелика користь овалів. Тому: що знайдете, те і ставте без зайвих заморочок
формулу по перерахунку передачі з 28 на інший діаметр колеса
Ставте зірку системи на 46 , гарантовано не прогадаєте з діапазоном
Десь бачив на форумі формулу по перерахунку передачі з 28 на інший діаметр колеса, яшо хтось памятає дайте посилання будь-ласка
Оно? И еще пара постов ниже
Торвальдс, . Тобто якшо я умовно ставлю 48/19 на 28 колесо з рещиною 50мм для 26 з аналогічною резиною буде 26/28 = 0,92. Для 28 колеса 48/19= 2,52 для 26 колеса получається — 2,32?
Arioh,
Если грубо, то на каждый следующий размер колеса ведомую шестерню надо уменьшать на один зуб. Или увеличивать ведущую. Таким образом, передача 48х19 на 28" аналогична передаче 50х19 для 559 колес (26") Почему на два зуба больше? А есть промежуточные 590-е обода, как известно.
Страницы Назад 1 … 75 76 77 78 79 … 94 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Кроковод → Частные темы. Только велосипеды. → Мій гараж